A SZEX

Az utóbbi húsz évben, pontosabban a XX század nyolcvanas éveitől a média, a rádió, a televízió telítve van szexuális témával foglalkozó műsorokkal, filmekkel stb. Divattá vált a szexuális téma megbeszélése, vagyis szerintük „követni” kell ezt a típusú irányzatot. Majdnem minden filmben meztelen párok, durva és nyílt jelenetek sokasága jelenik meg.

A szexet megpróbálják rehabilitálni, megpróbálják az általános kapcsolatok piedesztáljára emelni, megpróbálják előléptetni, sőt annyi elfelejtett év után elkezdik magasztalni is. Ezzel kapcsolatban már sok mindent sikerült elérniük. Ha valaki esetleg ellenvéleményen van, arra már úgy tekintenek, mint egy elmebeteg emberre, nevetségessé teszik és értetlenkedve tekintenek rá.

Az ISTEN mindenkinek szabad döntési lehetőséget ad, mindenki azt választja az életben, ami tetszik neki.

Az egyik ISTENNEL való kommunikációnk alkalmával megkérdeztük Tőle, hogy miért engedi meg az erkölcstelenség elburjánzását, és miért marad mindez büntetlenül. A következőképpen válaszolt:

A szabadságot azért adtam, hogy a züllöttek tovább zülljenek és az erkölcsösek magasabb szintre léphessenek.

A társadalom a XX század végére olyan mélyre süllyedt, hogy az alacsony Szintű erkölcsi normák viselkedési etalonná változtak, a magas Szintűek meg nevetségessé váltak. Csak az alacsony Szintű társadalom képes ilyen ferdítésekre.

De azért érdemes lenne elgondolkozni azon, hogy vajon hogyan vált egy társadalom alacsony Szintűvé?