SZTRELNIKOVA LUDMILA LEONOVNA

Sztrelnikova Ludmila Leonovna 1947 -ben született Volgograd megyében. Az iskolát aranyéremmel fejezte be, majd elvégezte a Rosztovi építőmérnöki egyetemet és hosszú ideig tervezőmérnökként dolgozott. A tervei alapján számos ipari és mezőgazdasági célú épület került létrehozásra. Az ismeretlen és titokzatos iránt való érdeklődése elvezette őt az ezoterikus ismeretek klubjába, ahol ufológiával, bilokációval, asztrológiával és több más „titkos” tudománnyal ismerkedett. A Kozmikus Rendszerekkel 1989 -től kezdtek el dolgozni lányával Szeklitova Lariszával együtt és a Kozmosszal való közvetítői kapcsolatuk jelenleg ( 2016. március) is, vagyis már 27 éve tart. Az adott munka alapján nagyon sok új információhoz jutottak, amely több mint 55 könyvben került összefoglalásra számos különböző könyvsorozatban: „Az ismeretlenen túl”, „Az Új Kor Enciklopédiája”, Ezotéria aforizmákban” stb. A könyvek némelyike lefordításra került a világ különböző nyelveire. Gyermekkora óta alkotói munkával foglalkozik: iparművészettel, versek és próza írásával, amelyek a creawings.ru/ oldalon megtekinthetők.

SZEKLITOVA LARISZA ALEKSZANDROVNA

 

FORRÁS: www.creawings.ru

A KÜLDÖTTEKRŐL

- Az új hatodik faj úgy fogja kezdeni a fejlődését, hogy nem lesz Krisztusi vezetője? próbáltuk megérteni a számunkra elrendeltetett, nem mervén magunkról őszintén semmit megkérdezni. De a kérdésünkre nem érkezett kimerítő válasz.

Mint ahogy azt mi a későbbiek folyamán megértettük, az ISTEN arra törekedett, hogy minden egyes Küldött ne az Ő szavaiból értse meg a küldetését/misszióját, hanem azt a lelkével és a szívével érezze meg. Pontosan a lélek képes arra, hogy közülünk mindenkit megérzésszerűen elvezessen ahhoz, ami rendeltetett a számára. És pontosan ebben nyilvánult meg a tíz éven át tartó küldöttekkel való kísérlet is:  a Felsőbb Lények arra vártak, hogy a tizenkét ember közül kit és merre visz el a lelke. És a tizenkét emberből, csak mi hárman jutottunk el a Kozmikus Törvények fogadásához. A többiek közül, mindenki a saját Szintjének megfelelően választott.

Nekünk csak a több évig tartó megpróbáltatások után tárták fel azt, hogy mi vagyunk a Második Eljövetelt megtestesítő Küldöttek, és csak akkor tárták fel, amikor már elértük a Felsőbb Égi Lények által meghatározott csúcsot is.

A kérdésünkre ebben az esetben is röviden válaszolt az ISTEN:

- Önöktől fog az új vallás elindulni. Vallás lesz, de olyan Égi Vezető, mint amilyen Krisztus volt, már nem lesz.

- De az, aki Második Krisztusként értendő, már megjelent? – próbáltuk megint pontosítani az adott témát.

-Hiszen önök azok.   Hangsúlyozta ki az ISTEN

- Ez egy olyan Magas Szintű misszió, hogy nehezünkre esik ezt elhinni…..

- Önök ilyen programot kaptak.

-A közvetítők fogják adni az egyhitűséghez szükséges alapot? – áttérvén megint a közvetítőkre, miközben próbáltuk megérteni az előzőekben halottakat. Nekünk a Földön való tartózkodásunk titkát lépésről –lépésre és mindennemű kényszerítés nélkül tárták fel. De részletesen és behatóan semmit sem magyarázta meg, és a cselekedetek sem voltak konkrétan megtervezve, hanem arra ösztökéltek minket, hogy a számunkra adott programot a saját szívünkkel érezzük meg. A ránk mért feladatra nekünk a szívünk által kellett ráérezni. Ebben állt a fejlődésünk.

- Igen. A régi vallás még körülbelül száz –kétszáz évig fog létezni, majd elkezdődik a hanyatlása. Jelenleg az újjászületése van folyamatban, vagyis a huszadik század vége és a huszonegyedik század első évei –jelentik a vallás csúcspontját. A régi vallás újjászületésére azért volt szükség, hogy létre lehessen hozni az alapjain az új vallást. Az egyhitűség az új hatodik faj alapjain fog kialakulni. Természetesen a dogmákon nevelkedő ötödik faj, kevéssé képes megérteni a történések lényegét. De ennek a következményeként eltűnnek a nemzetek is.

 A Földön csak egy nemzet marad, vagyis pontosabban az új hatodik emberi faj, amely egy nyelvet fog beszélni. Eltűnnek a háborúk kirobbantását előidéző gazdasági- és politikai alapok, valamint a különböző vallások- és számtalan elágazásaikat kiváltó alapok is. Egy nemzet lesz, egy nyelv lesz, egy vallás lesz. Mindenki eljut az egy Valláshoz, következésképpen a Földön az Egyhitűség fog uralkodni.