HOVA MENTEK AZ ELŐZŐ CIVILIZÁCIÓK LELKEI

 

Azok a lelkek, akik már elérték a megfelelő fejlettségi Szintet, azok az Égi szférákban maradtak, a Földet szolgálók Hierarchiájában, hogy az alacsony Szintű emberekkel dolgozhassanak és nevelhessék őket, hogy tudatosítsák bennük az összetett új tudást. Az adott Hierarchia a tudás összes területéről tartalmazza a legjobb szakembereket. Pitagorász, Leonardo da Vinci, Kepler, Bruno és Nostradamus továbbra is ebben a Hierarchiában tartózkodnak, hogy az emberiség fejlődése érdekében tovább folytassák  munkájukat. Innen kerülnek leküldésre a Földre azok a magas Szintű szakemberek, akik az emberiség számára hivatottak átadni az új találmányokat és teóriákat.

Az előző civilizációkban rosszul, lassan és degradációs periódusokkal fejlődő lelkek a mi ötödik civilizációnkban fejlődnek tovább. Például jelenleg is nagyon sok Atlantiszi civilizációból származó lélek tartózkodik a Földön. Ha egy kicsit „kotorásznánk” az emlékeik között, akkor nagyon sok érdekes dolgot tudnának mondani Atlantiszról és arról, hogy hogyan süllyedt el.

A Földön olyan civilizációk is léteztek, mint a maja, akik miután elérték a szükséges fejlődési paramétereket, egységesen átmentek a létezés egy másik Szintjére.

A maja civilizáció a térnek olyan bizonyos zónáin ment át, amit szinguláris pontoknak vagy átjáró pontoknak is neveznek. Ezek olyan alagutak, amelyek a bolygó szerkezetében, bizonyos meghatározott időben kerülnek megnyitásra. Azok a lények, akik elérték a megfelelő fejlettségi Szintet, ezeken az alagutakon keresztül mennek át a különböző tér /idő koordinátákba. Ők az új körülmények között tovább folytatják  fejlődésüket.

Ha az elmenetelükre   tekintünk, vagyis amikor az ember semmit sem ért az adott folyamatokból, mert még nem érte el a megfelelő fejlettségi Szintet, akkor számára ezek a nyom nélküli eltűnések érthetetlennek és furcsának tűnnek. De ezek a folyamatok pont  a felkészült lelkek más dimenzióban történő átmenetét segítik elő.

A témával kapcsolatban több és részletesebb információ angol és orosz nyelven a www.higher-world.com oldalon található.