Válhatnak e parazita- egregorrá az ember személyes egregorjai

2019.06.16 17:38

 Kérdés. Olvastam, hogy a mindennapi imák, vallási szertartások, jócselekedetek, adakozások stb. révén kapott energiák egregorba való bevitele következtében az ember ez által nagy mennyiségű energiát gyűjt fel önmaga számára, ami a későbbiek folyamán felhasználásra kerülhet a saját kívánságai megvalósításához természetesen, ha azok nem ellentétesek az ember fejlődési programjával.

 Viszont más szerzők könyveiben folyamatosan előbukkan az a gondolatmenet, miszerint az egregorok – parazita lények, akik az emberek energiáival táplálkoznak, és ezért higgadtnak és nyugodtnak kell maradni ahhoz, hogy ne vegyen részt a saját energiájuk nekik való átadása folyamatában. Kérem, hogy magyarázzák meg mindezt.

 Válasz. Parazita-egregorok nem léteznek, mivel ezek élettelen állapotok, a finomenergetikai sík speciális konstrukciói, az energiáknak az emberektől és ember csoportoktól való felgyűjtésére rendeltettek.

 Amit parazita egregoroknak hisznek, azok az embercsoportok egregorjaihoz tartoznak. Például tüntetéseken, ünnepségeken, stadionokban, színházakban gyűlnek össze az emberek. Az emberek érzelmesen viselkednek, öröm és elégedetlenség energiáit áramoltatva ki önmagukból, amely energiák minőségüket tekintve mind különbözőek, de nem oszlanak el a térben, hanem a csoport egregorokban kerülnek felgyűjtésre, ahol frekvenciáiknak megfelelően lesznek elosztva.

 Vagyis nem energia elszívás történik, hanem az energia felgyűjtése és a szükséges terjedelmekben való rendszerezése. Mivel az ilyen csoportok általában nagyon sok alacsony Szintű „szemét energiát választanak ki magukból, így a csoport egregorok a Föld terének ezen „piszkos” energiáktól való megtisztításához szolgáló terjedelmek. 

Ha a kérdése egy emberre vonatkozik, akkor az emberrel dolgozó egregor programja csak az adott konkrét egyénre került kialakításra, így az egyéni egregor célja - a személyes energia tartalékok létrehozása az ember jövőbeli fejlődése számára.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: " A LÁTHATÓ VILÁG HATÁRAIN TÚL avagy A LEGÚJABB INFORMÁCIÓK A LÉLEK FEJLŐDÉSÉRŐL"