Űrrepülések a Holdra

2023.02.21 08:17

A „Szövetség” Legfőbb Hierarchja válaszol:

 - Az amerikaiak bizonygatják, hogy már tizenegyszer utaztak a Holdra. Viszont a tudósok némelyike azt bizonyítja, hogy ez mind átverés. Ők kiszámították a holdbeli tájról készült fényképen található tárgyak árnyék szögét és a számításaik alapján a szögnek teljesen másnak kell lennie, mint ami a fényképen látható. Több más olyan részletet is találtak a Holdról készült fényképeken, amelyek kétséget ébresztenek. Ezzel kapcsolatban felmerül egy kérdés – valóban jártak e az amerikaiak a Holdon?

- A tudományos tények némelyikét meghamisították. A Holdutazások megtörténtek, de ezek nem voltak kívánatosak Számunkra, mert ott találhatóak a Mi bázisaink. Az ember a tudatlanságából eredően nagyon nagy galibát okozhat a Holdon olyat, mint amikor egy kisgyereket beengednek egy atomreaktorba. Ezen kívül pedig az ember pszichéje még nagyon gyenge, ezért ha a valóságban is meglátná mindazt, ami a Holdon létezik, akkor ez óriási lelki megrázkódtatást okozna számára. Az embernek még korai lenne meglátnia mindazt, ami a Hold felszínén található.

- Ez azt jelenti, hogy a Holdra nem engednek fel a közeljövőben embereket?

- Nem, vagyis pontosabban fizikai testben nem fogják oda engedni az embert, viszont finomenergetikai testben, mindenféle űrhajó nélkül, látogathatja a Holdat. Pontosabban itt is léteznek korlátozások: nem mindenkinek csak némelyeknek lesz ez megengedve.

 - Miért nem mindenkinek?

- Ez ugyan olyan, mint önöknél, vagyis a határon sem mehet át minden ember csak a megfelelő személyek. Akik engedélyt kaptak rá és átmentek az ellenőrzésen. A határok védelem alatt állnak és azok, akik védelmezik, tudják, hogy kit engedjenek át és kit ne engedjenek át. Ugyan ez van Nálunk is a bázison.

- A Holdat a fizikai síkon is védelmezik?

- A fizikai síkon és a finomenergetikai síkon is. Ha az ember kísérleteket akarna végezni a Holdon, akkor Mi ezt nem fogjuk megengedni. Vagy nem jut el a Holdra, vagy működésképtelenné tesszük a műszereit. Mi már nem is egyszer működésképtelenné tettük azokat a szerkezeteket, amelyek valamilyen nem kívánatos következményeket generáltak volna Számunkra. Emlékezzenek vissza a „Foboszra” és a többi Kozmoszban történő kísérletre.

- Mi van akkor, ha az ember finomenergetikai testben repül el a Holdra?

- Akkor is átmegy bizonyos ellenőrzéseken, amelyek segítségével kiderül, hogy milyen fejlődési Szinttel rendelkezik, és milyen célból repül oda. Minden le lesz ellenőrizve. Így ha szükségesnek tartják, akkor átengedik. Ha alacsony fejlődési Szinttel rendelkezik, akkor visszafordítják.

- Ha a földi haderő rakétát küldene a Holdra, akkor ezt a rakétát Önök megsemmisítik?

- Igen, egyértelműen. A rakéta nem fog oda eljutni. Nem fogják felrobbantani, egyszerűen csak dematerializálják, vagyis atomokra bontják.

- A materiális síkon mindezzel az ÖN valamilyen materiális űrhajója fog foglalkozni?

- Nem, mindent energetikai síkon fognak megoldani, ezért az ember számára mindez láthatatlan marad. A finomenergetikai síkról MI hatni tudunk a fizikai síkra, ezért az emberek nem tudják megérteni, hogy miért romlik el hirtelen egy működőképes autó, és számukra értehetetlen okokból adódóan hibásodnak meg a motorok, és a többi bonyolult technika. Vagyis az önök rakétáit nem fogják a finomenergetikai síkról beengedni.

- A Naprendszer többi bolygójára sem repülhet el az ember fizikai űrhajókkal?

 - Nem. Ez sohasem lesz megengedve, mert mindenhol megtalálhatók a Mi konstrukcióink. Mivel az ember eltörheti ezeket a berendezéseket, ezért a kozmikus kísérletei Nekünk nagyon sokba fognak kerülni. De finomenergetikai testben utazzanak és fejlődjenek fel arra a Szintre, hogy ezt megtehessék. Amikor az ember már elér egy megfelelő lelki érettségi Szintet, akkor az önök Naprendszere összes bolygójára engedélyezett lesz számára a finomenergetikai testben való repülés. Értsék meg, hogy az összes tiltás az emberek nagyon alacsony Szintű lelki fejlettségével, és alacsony Szintű tudatosságával kapcsolatos.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: "AZ ÉGI TANÍTÓK TITKOS ÉLETE"