ÚJ VÍZÖNTŐ-KORI IMÁK

2020.03.18 21:17

ÚJ VÍZÖNTŐ-KORI IMÁK - AZ IMÁKAT KINYOMTATVA OLVASSÁK!!!!!!!

 IMA A SZITUÁCIÓKBAN VALÓ SEGÍTSÉGNYÚJTÁSHOZ

 ( „ A VILÁGEGYETEM TÖRVÉNYEI avagy az ISTEN HIERARCHIÁJA LÉTEZÉSÉNEK ALAPJAI” című könyv „ ISTENI Lényeg Törvénye” alapján került összeállításra)

 „Mindenható és Mindenekfelett álló ISTEN! Te uralod a világokat és a Világegyetemeket, az időket és a tereket. Hozzád fordul szívünk és lelkünk, hiszen „TE vagy a TEREMTŐ, akinek legfőbb meghatározása: az összes élő és átszellemített, egyéni és utánozhatatlan elsődleges elemek Létrehozója. A TE Teremtésedben az alapvető uralkodó Erő a Valóság birtoklása, ami a Sátán számára elérhetetlen. Ebben található az ISTEN legyőzhetetlen Hatalma és Ereje. Ez a Valóság határozza meg az Általad teremtett élő formák létezését. Vagyis a létrehozott kivitelezési módok individualitását és egyediségét a TE Hatalmas, minden létezőt Átszellemítő képességed határozza meg. 

Az adott típusú energia az Átszellemítés energiája, amely a Sátán számára az értelmezés határán kívül marad, valamint nincs lehetősége az adott Hatalmas ÉletEnergia birtoklására sem. Ennek oka, hogy még egy minimális mennyiségű Szeretet, Jóság és Alkotás energiával sem rendelkezik. A negatív Rendszer Hierarchja az új értelmezését és mindannak megértését, ami a világokban létezik, számokon és számításokon keresztül éri el. Ez bezárja számára a világra való másik rálátást, amely érzéseken és a szépség érzékelésén keresztül testesül meg, amely viszont elérhető a Te Lelked számára, ISTENEM.

 A Sátán legfőbb függősége Tőled, a Mindenható és Mindenekfelett álló ISTENTŐL, az analitikus számításai eredménye által kapott: a saját életformái átszellemítési módszerének használati képtelensége. Ez a Sátán adott függőségének  alapvető és uralkodó oka, a mindenkinek megbocsátó és mindenkit szerető ISTENNEK való alárendeltségében És csak ez a Valóság képes megállítani a sötét Erők ármánykodását és győzedelmeskedtetni a Jóságot, az Igazságosságot és a Nemeslelkűséget. 

  Kérünk Téged Hatalmas ISTEN, vezess minket a Jóság és a Fény, az Alkotás és a Szeretet új útjain, hogy a TE méltó Segítőiddé, világok és terek teremtőivé és új életformák átszellemítőivé válhassunk. Tiszta szívből kérünk Téged Mindenható ISTEN, segíts nekünk életünk nehéz perceiben és védjél meg minket a Sátán ármánykodásaitól. Mi az összes gondolatunkkal mindig Veled vagyunk Hatalmas Teremtő és szeretnénk, hogy Lelkeink a Te Királyságodba - az ISTEN Országába kerüljenek. Ments meg és őrizz meg minket!  Ámen.” 

 

 IMA A FEJLŐDÉSHEZ SZÜKSÉGES SEGÍTSÉGÉRT ÉS VÉDELEMÉRT

 ( „ Az ISTENI Lényeg Törvénye” alapján került összeállításra)

 „ISTEN, TE vagy a Legfelsőbb Tudat, a Mindenekfelettfejlett és Mindenekfelettálló Egyén, aki rendelkezik a Téged alkotó összes Lény minőségi jellemzőivel. A TE erőhatalmad és a Hatalmas Lélek teljes potenciálja, a Téged alkotó összes Egység összpotenciáljából alakul ki és nincs Veled egyenlő a szenvedők védelmében és könyörületében. TE, a Hatalmas és Mindenekfelettálló Egyén, akihez nincs több hozzáfogható sem a mi Világegyetemünkben, sem a Gondolat erejében, sem a Lélek erőhatalmának potenciáljában.

 TE vagy az összes minőségi jellemzőkkel rendelkező és a maximális tökéletességet elérő Legfelsőbb Lény, aki a TE Terjedelmed potenciális konstrukciójában található. Mi ISTENÜNK! Te vagy az az Ideál, akihez minden egyes embernek törekednie kell a fejlődésében: TE vagy a Teremtő, aki a gondolat erejével tereket, lelkeket és az összes élőt hozza létre a Világmindenségben. Te vagy Az, Aki megnyitja az ember számára az utat a Tökéletesedés hatalmas Erején keresztül az örökkévalóságba.

 Nekem is Engedd meg, hogy méltó módon tegyem meg saját utam a Te Országodba. Halld meg hangom a kétségbeesés és gyengeség pillanataiban. Ne engedd a Sátánnak, hogy győzedelmeskedjen a tökéletlenségem felett. A Te ISTENI Lényegedet nem képes átölelni az emberi tudat, ahogy a homokszem sem képes egyenlővé válni a heggyel és a vízcsepp sem az óceánnal. Csak az örökké tartó tökéletesedés tehet minket olyan erőssé és alkotóvá, mint a MI ISTENÜNK.

 Mi a lelkünk összes legjobb minőségével szüntelenül követni fogunk Téged - ISTEN, a MI Teremtőnk. És növekedjen velünk együtt a Te Hatalmas Erőd! És szüntelenül vezess minket a Fény útjain, legyőzve bennünk gyengeségeinket és bűneinket. De mivel én még a fejlődés kezdeti szakaszán tartózkodok és gyenge vagyok a negatív Erőkkel szemben, ezért kérem ISTENEM Védelmedet és Segítségedet.

 ISTENEM, segíts nekem, szeretteimnek és mindazoknak, akiket szeretek......... a viszontagságok és betegségek elleni harcban! Védj meg minket és küldj nekünk szerencsét, de ne a lélek örökös szórakoztatására, hanem saját további fejlődésünkhöz és a Jó Cselekedetek elvégzéséhez. Ámen

 

” IMA BETEGSÉGEK ÉS A TEST ERŐTLENSÉGE ELLEN

 („ A Jóságban való tökéletesedés törvénye” )

 „A Jóság – azon világokat alkotó erő, amely nem engedi az összes létező nemlétben való elsüllyedését. A Jóság – egy olyan energia minőség, amely megakadályozza a Gonoszság Erejének Földön való győzedelmeskedését. A Jóság a Gonoszság ellentéte, egy 159 mindenható és ellenőrző Erő. Eredendően a Jóság és a Gonoszság energiái természetükből fakadóan ellentétesek. Viszont egy egészhez tartozva, képtelenek lennének egymás nélkül létezni, mivel lehetetlen lenne értékelni és megérteni a Jóságot és annak jótékony, áldásos erejét, ha nem létezne a világban az ellentéte a Gonoszság. Ez az evolúciót előrelendítő törvényszerűség, amellyel nekünk számolnunk kell.

 Viszont a Jóságnak kell irányítania a Gonoszságot, mint ahogy TE is ISTENEM irányítod a Sátánt. És minden egyes lélek és az enyém is, töltse fel a Világot és saját házát a TE ISTENI Fényeddel, közelítve minket Hozzád, a Mindenható és Összehasonlíthatatlan ISTENHEZ! ISTENEM segíts Jóságod legyőzhetetlen erejével leküzdeni testem betegségeit és erőtlenségét, erősítsd meg Lelkem a Te hatalmas Erőddel és engedd, hogy Veled és a Te Méltó Segítőiddel együtt építhessük fel a Jóság világait.

 Mindazon tettek, melyek jócselekedetek elvégzéséhez vezetnek, alkotják az Egyénben levő Lélek hatalmas Erejét és ez a Sátán Erejével legyőzhetetlen. Kérlek Téged ISTENEM, hogy megerősítve Lelkemet, a testemet is erősítsd meg, hogy lehetőségem legyen arra, hogy méltó módon menjek keresztül az összes megpróbáltatáson, mely osztályrészül jutott.

 Segíts nekem ISTENEM, hogy megerősödjek a Jóság Erejében, hiszen minél több jócselekedetet végez el az Én Lelkem, annál nagyobb mértékű lesz nála az Alkotás eredője. Ezáltal gyorsabban megközelítjük a Te Hatalmas ISTENI felépítésedet, hiszen a Jóságban és az Alkotásban való tökéletesedés felgyorsítja a fejlődés előrehaladását és jobbá teszi Lelkünk minőségbeli szerkezetét.

 Segíts nekem ISTENEM Lelkem megerősítésében a Gonoszság Erőivel szemben. Taníts meg harcolni a betegségek és a test erőtlensége ellen. Hadd sokszorozódjon meg a Lelkem Alkotás eredője, valamint a minden létezőhöz való Szeretet eredő, mert ez által akarom rögzíteni a Te Erődet, Mindenható ISTEN és megsokszorozni a Te Seregedet a Gonoszsággal való ellenállásban. A szívem Hatalmas és Igazságos Teremtő ISTEN, mindig Veled van mindörökkön örökké! 

Amen