ÚJ INFORMÁCIÓ A VÍRUSRÓL / SZEKLITOVA LARISZA ÜZENETE

2020.05.21 20:39

 Jelenleg mindenkinek el kell kezdeni saját energiaszintje növelését ahhoz, hogy az ember energiapotenciálja meghaladja a vírus potenciálját, és akkor a betegség enyhe- vagy észrevétlen lefolyású lesz. Általában úgy történik, hogy minden járvány alapvetően, vagyis szerkezetileg megváltoztatja azon forma abszolút teljes megjelenését, amelyben aktív.

  Így minél magasabb lesz az emberek energiaszintje, annál jobban felkészülnek a túlélésért folytatott küzdelemre a bolygón az átmeneti időszakban, mivel más járványok és kataklizmák is jönnek különféle típusú fertőzések- és más következmények kialakulásával.

  A koronavírus és egyéb járványügyi jellegű fertőző betegségek (nem is beszélve a globális epidemiológiai megnyilvánulásukról), azért adatnak az emberiség számára, hogy a fizikai testeik matériája mutációkon menjenek keresztül az elérkezett változások legnehezebb időszakában, a fajok egymást váltása határánál.

 Az emberiség általános degradációjából adódóan, jelentős lemaradás történt az ember szellemi-lelki irányú fejlődésében, ami viszont a fizikai matéria fejlődésében is erőteljes lemaradást idézett elő. Ezért a Fentiek úgy döntöttek, hogy a saját módszereik által, amelybe beletartozik a koronavírus és még számos más eljövendő jövőbeli betegség, rövid időn belül likvidálják a matéria tökéletesedésének lemaradását. 

 Az ember tehát ily módon a 6.faj képviselői testeinek felépítéséhez szükséges mutációkon megy keresztül. Így vagy úgy, de a koronavírus az idő múlásával (több év alatt) mindenkit érinteni fog a Földön. Mindezt pedig a következő új faj embereinek tökéletesített test felépítése követeli meg.

 Mi már elmondtuk korábban, hogy a legtisztábbak (bűntelenek) soha nem fogják elkapni ezt a vírust, amely „csodálatosan” elkerüli őket. Mindez azzal magyarázható, hogy ezek az emberek valóban nem lesznek betegek, mivel ők már mutálódtak, az energiaszintjük pedig eléggé magas lesz ahhoz, hogy a szervezetük ne észlelje a valaha átélt mutálódást.

 Ezért az adott betegség súlyossága pontosan az ember saját energiaszintje állapotának a következménye. Minél magasabb az egyén Szintje, önmaga számára annál inkább változtatja meg észrevétlenül  szerkezetileg a fiziológiáját. Természetesen, minél bűntelenebb az ember, annál fájdalmatlanabb a mutációja a járványok során.

 Ezért dolgozzanak önmagukon, ellentétes cselekvésekkel önállóan semlegesítsék bűneiket, hogy később mind önöknek mind pedig a Fentieknek kevesebb problémája legyen az önök megtisztításával. Olvassák és töltődjenek fel a legmagasabb potenciálú könyveink energiáival, mint a "Законы Мироздания", "Развитие мышления", "Парадоксальная философия", valamint az összes magyar nyelven megjelent könyv, olvassák többet az Új Vízöntő-kori Imákat, viseljék a „Kozmikus Szövetségi Csillag” amulettet.

 Mindenki számára nem lehet kötelező a koronavírus elleni oltás, mivel a vírus folyamatosan mutálódik. Már számtalan vírustörzs létezik, így csak maguk a Fentiek tudják, hogy melyik vírustörzs fogja okozni a következő ilyen jellegű járványt. Minden vírustörzsre pedig minden egyes ember szervezete individuálisan reagál.

 Az energetikailag felkészült emberek pedig könnyen át fognak tudni esni rajta. A vakcinázás csak a fizikai burokra van hatással, és ez messze nem a Sátán pecsétje. Ezért a finomenergetikai világba való átmenetkor minden lélek a fejlődésének megfelelő Szintre emelkedik, amiből adódóan a vakcina semmiképp sem befolyásolhatja vagy károsíthatja az adott folyamatot.

 A globalisták közül pedig senki sem rendelkezik olyan hatalommal, lehetőségekkel és erővel, hogy a kezükben és az ellenőrzésük alatt tartsák az adott helyzetet, amelynek végső eredménye számukra csak távolról feltételezhető és nem jóváhagyottan egyértelműen maghatározott.

 Csak a mindig együtt dolgozó Fentiek (negatívok és pozitívok) rendelkeznek teljes körű ellenőrzéssel és irányítással a Földön zajló események felett. Mivel a legfőbb cél ISTENTŐL származik. Ezért csak maga az ember képes magára rakni számos különböző „Sátáni pecsétet”, és a bűnös cselekedetei által megtörni a saját genetikáját, a negatív Hierarchot okolva mindezért. A lelkek csak a Végítélet után kerülnek végérvényesen az alapvető fő Rendszerek között elosztásra, de semmiképpen nem most.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA,  ok.ru/molitvynov/topic/151577223308672

Az olvasók kérdéseire válaszolva. 2020.05.20.