További 3 élet

2022.08.03 17:08

Kérdés : A haláluk után hány évvel fognak újra testetölteni a Földön az átmeneti időszakban azok a lelkek, akik hittek az Új Tudás-Ismeretben és elfogadták azt, azonban nem alkalmasak sem az ISTEN Hierarchiája első Szintjére való átmenetre sem pedig, a hatodik fajba történő átmenetre?

 Válasz: Azoknak, akik hittek az Új Tanításban, de bizonyos minőségeikben – tulajdonságaikban nem felelnek meg a pozitív fejlődés irányának, nekik további három élet adatik, amelyekben a program úgy kerül felépítésre, hogy a pozitív minőségeik-tulajdonságaik bizonyos meghatározott nagyságban meghaladják a negatív tulajdonságaikat.

 Ők már akár 3-5 évvel a jelenlegi testetöltésük után is inkarnálódhatnak. A minőségek- tulajdonságok további ilyen mértékű kidolgozásához és finomításához, maximum 170 év szükségeltetik - az adandó 3 életre, és a finomenergetikai síkon való tartózkodás figyelembevételével. Az életek rövidek, nagyon nehezek és nagyon eseménydúsak lesznek. A többi lélek pedig, aki nem fogadta el a Tanításunkat, az alacsony világokba kerül. Mindez a földi idő szerint 5-10 évvel a Végítélet után fog megtörténni.

 

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA