Tisztánhallás

2022.08.29 09:00

Tudományos nézőpontból tekintve a tisztánhallás – a hétköznapi emberek észlelésén túl található hangfrekvenciáknak, az egyén által történő érzékelésének képessége. Ami az egyén által való belső hang hallásában nyilvánul meg, és amely valamilyen eseményről tájékoztat vagy ad át valamilyen információt. Az adott belső hang pedig nem más, mint az Égi Tanítója hangja.

 A tanítvány kérdéseket adhat fel neki és a belső hallásával hallani fogja a választ. Minél magasabb az egyén fejlettségi Szintje, következésképpen annál inkább telített a Fogalom matricája, és annál több kérdésre tud válaszolni.

 Viszont létezik még a távolbahallás, amikor az ember több kilométer távolságról is képes a hangok meghallására. Hiszen a mesékben is meghallotta a hősök némelyike, hogy mi is történt hetedhét országon túl. Ez már egy teljesen más finomenergetikai konstrukció az embernél. Amivel leginkább az alacsony fejlettségi Szintek rendelkeznek, mivel ők érzékelték a fizikai tartomány durva frekvencia spektrumát, a tisztánhalló viszont a Magasabb Világból érkező magas frekvenciákat érzékelte. Vagyis a különböző fejlettségi Szintek különböző tulajdonságot – képességet adnak az ember számára. 

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA "CSODÁLATOS EMBER"