Szeklitova Larisza üzenete

2024.01.12 19:44

Larisza Alekszandrovna Szeklitova:

... Az a helyzet, hogy jelenleg az emberek a romló életkörülmények kapcsán továbbra is katasztrofálisan degradálódnak, továbbá hirtelen olyan spontán cselekedeteket hajtanak végre, amelyek ezen élet minden korábbi pozitív cselekedetét és tettét felülmúlja. Ezért attól tartok, hogy mivel a életfeltételek tovább súlyosbodnak, a hasonló cselekedeteik elősegítik a Sátán oldalára való áttérést a lelkek további 20% -nak. A 60% még nem pontos számadat azon emberek számáról, akik átmentek a Sátán oldalára (nevezetesen, átmentek az oldalára, de nem a Rendszerébe, ami két különböző dolog).

 Az ember egyszerűen nem tudja elviselni mindazt, ami a világon történik. A tömegtájékoztatási eszközök pedig nem nyugtatják meg az embereket, hanem ellenkezőleg túlzottan súlyosbítják a helyzetet. De mindenkit meg akarok nyugtatni, hogy a Sátán oldalára történő még nagyobb lélekszám átmenete, nem végleges.

 Ez csak egyelőre az adott életben történik velük, viszont a végleges Ítélet a Végítéleten kerül meghozásra. Azonban még a negatív irányban való túlzott túlsúlyban levőség sem mindig engedi a Sátán számára a lelkek magához való átvételét. A végső döntés mindig ISTENNÉL marad, így a léleknek minden joga meg van arra, hogy személyesen ŐT kérje meg, hogy a pozitív Rendszerben maradhasson.

 A Legfelsőbb/Felsőbb Ítélet főként az ember utolsó testetöltését fogja áttekinteni -mérlegelni, miképpen viselkedett béke idején, és mi az amire állandóan törekedett. Ha pedig ezek az állandó törekvések jelentősen felülmúlják azon hirtelen spontán bűneit és hibáit, amelyeket az ember gyakran a saját- vagy a rokonai és szerettei életét féltve elkövet, akkor az utolsó élet negatív túlsúlya megbocsátásra kerül számára.

 ISTEN az ilyen emberekből összegyűjt egy speciális csoportot a velük folytatott további munka céljából, majd normális körülmények közé elküldi őket egy sajátos világba, ahol 2 vagy 3 életet kell leélniük a pozitív Irányítók ellenőrzése alatt, és csak majd mindezek után dől el, hogy kit melyik Rendszerben hagyjanak.

 Ez a Fentiek által elfogadott utolsó döntés. ŐK minden erejükkel segíteni akarják azon emberek vágyának megvalósítását, akik ISTENNEL kívánnak maradni. Tehát ezért a Fentiek még egy kicsit meg akarják hosszabbítani a lelkekért folytatott küzdelmet, ezért a Végítéleten buzgón kérniük kell, hogy a pozitív Rendszerben hagyják önöket. És akkor a Fentiek a maguk részéről mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ilyen lélek a TEREMTŐNÉL maradhasson.

FORRÁS: Секлитова Л.А.Стрельникова Л.Л. www.gold-race.ru/