SHAMBALLA

2023.02.11 10:40

 Kérdés. Szeretném megtudni, hogy Tibetben található-e az átjáró Shamballa párhuzamos világába?

 Válasz. Igen, Tibetben. Ezt még Nyikolaj Rerih bizonyította. De nem mindenki tud oda tetszése szerint eljutni. Először is, az embernek magas Szintű fejlettséggel, és lelki-szellemi emelkedettséggel kell rendelkeznie. 

Miért is van szükség minderre? 

A lelki-szellemi emelkedettség adja azon világ megértését, amely megfelel Shamballának, mint az Emberiség Tanítói világának, akik figyelemmel kísérik az emberiség fejlődését és időnként figyelmeztető üzeneteket, vagy az igaz útra terelő útmutatókat továbbítanak számára.

 Ezen kívül pedig, a lelki-szellemi emelkedettség magas energiapotenciállal tölti fel az embert, amely lehetővé teszi az ember lelke számára, hogy normálisan érezze magát a Magas Világban. Mivel olyan esetek is előfordultak, amikor ebbe a világba önhatalmúan bekerült emberek lelkének energiapotenciálja nem felelt meg az adott világ energiapotenciáljának, és ezért megőrültek a saját világukba való visszatérésük után.

 Az volt mindennek az oka, hogy Shamballa világának energiapotenciálja rombolóan hatott az alsóbb világból érkezett vendég finomenergetikai konstrukcióira.

 Másodszor pedig, a Tanítók világának meglátogatását tartalmaznia kell az ember életprogramjának. 

Kérdés. Bekerülhetnek-e az emberek a Végítélet után a Föld párhuzamos világába- Shamballába? 

  Válasz. A Végítélet után ennek megfelelően Shamballa is átmegy egy magasabb Szintre, ahol a világa és feladatai is megváltoznak. A hatodik faj emberei számára nem tervezett a Shamballa képviselőivel való kommunikáció, mivel ők továbbra is jelentősen megelőzik fejlődésükben az emberiséget. 

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: A FÖLD TITOKZATOS DUBLŐRJEI