Semleges Hierarchia

2023.05.11 14:12

Kérdés: Milyen cselekedetek vezetik az embereket, és más egyéb lényeket a Semleges Hierarchiába?

 Válasz: A Semleges Hierarchia - az Orvosi Rendszer, és más lények segítésének Rendszere, pontosabban az ISTEN és a Sátán összes átszellemített formája és Állapota segítésének Rendszere.

 Az emberi síkról oda az orvosok, orvosi berendezések-, orvosi eszközök-, orvosi technika fejlesztőinek munkája vezet. A Semleges Rendszerbe a bakteriológusok, biológiai matéria kutatók, valamint olyen emberek kerülnek be, akik segíteni akarnak másokon, megmenteni azokat, akik nemcsak katasztrófákba, hanem valamilyen nehéz pszichológiai helyzetbe kerültek.

 Vagyis azok a pszichológusok, akik őszintén szeretnének morális támogatást nyújtani az embereknek, akik segítenek nekik kijutni a nehéz helyzetekből, ők is fejlődhetnek az adott Rendszerben, de ez már a saját akaratuktól függ.

 Azonban az ISTEN Hierarchiájában is tovább folytathatják tökéletesedésüket valamilyen más minőségben-tulajdonságban. Számtalan segítség típus létezik az emberek és más lények számára. Még az állatok, és más egyéb lények jogaiért küzdő emberek is bekerülhetnek a Semleges Hierarchiába.”

 FORRÁS: Секлитова Л.А, Стрельникова Л.Л. "Земное и Вечное"