SAINT-GERMAIN GRÓF

2013.04.07 21:55

 

KÉRDÉS: Saint- Germain gróf személyisége titokzatossággal burkolt. Úgy tartják, hogy birtokolta a fiatalság elixírjének a titkát. Ez igaz? És vajon miben nyilvánult meg a Földön a missziója?

VÁLASZ: Igen, ez igaz. Létezett a fiatalság elixírje, de csak az tudta használni, akinek az életprogramja egyszerre több életet tartalmazott. A többi ember képes volt ugyan megfiatalodni, de amikor befejeződött a programjuk, akkor mindezek ellenére is meghaltak. Egyetlen egy ember sem képes a saját akaratából  kilépni a saját életprogramja kereteiből, és ebből adódóan így semmilyen elixír sem  tud rajtuk segíteni.

Saint- Germain missziója az volt, hogy a finomenergetikai világok megismerésére ösztökélje a sötét és a tudatlan embereket. Hiszen az emberek bele vannak rögzülve a materiális világba és ezen kívül semmi másban nem hisznek.

Ezért fel kellett rázni az emberek tudatát valamilyen csodával, hogy elgondolkoztassák őket a sajátos/különös képességek megszerzésének a lehetőségeire, rákényszerítsék arra őket, hogy megértsék,  az adott grófhoz hasonló képességek az emberben is ott rejlenek.

Az embereknek tudniuk kellett, hogy közülük mindenki válhat olyanná, mint Saint-Germain gróf, ha a Földön mindig is létező titkos tanok tanulmányozására tesznek erőfeszítéseket. Saint–Germain grófnak azoknak a lelkeknek kellett példaként szolgálnia, akik az új tudás megszerzésére és megismerésére törekedtek.

Forrás: www.higher-world.com