REGRESSZÍV HIPNÓZIS

2022.01.04 21:05

 Kérdés: Gyakorolhatja-e a regresszív hipnózist egy közepes fejlettségi (vagy kissé magasabb) Szintű pozitív személy? Ez nem a törvények megsértése?

 Válasz: Bármilyen hipnózis káros, mivel egy másik személy erősebb energiapotenciálú akarata kerül behelyezésre egy kisebb energiapotenciálú lelkű ember tudatába. Abból adódóan pedig, hogy az emberek semmit sem értenek az adott folyamatban, és csak a külső felszínt látják, ezért a hipnózis alatt levő kisebb potenciálú embernél, az általa korábban felépített -kidolgozott finomenergetikai konstrukciók némelyike megsemmisül.

 Ezt követően az ilyen embernél pszichés zavarok keletkezhetnek. De mindez természetesen a hipnotizőr lelke erőhatalmának energiapotenciálja, és a hipnotizálandó lelke erőhatalma energiapotenciálja közötti különbségtől függ.

 Ha nagyon nagy a különbség, akkor a hipnotizált személy egy idő után eszét vesztheti. Az előző életekről szóló látomásoknak nem egy másik ember akarata általi befolyásolásból adódóan kell megvalósulniuk, hanem magának az embernek a képességeiből fakadóan.

 Ez megvilágosodásként is megnyilvánulhat, azaz pillanatnyi bepillantást nyerhetnek a saját múltbéli szituációikba. Valamint számos embernek az Irányító is megmutatja álomképekben az előző életeit.

 

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA - VÁLASZOK