Olvasóink másoktól való energetikai különbsége

2023.01.17 18:08

Olvasó. Kérem mondják meg legyenek szívesek, hogy mindazok, akik tanulmányozzák és elfogadják az Új Tudás-Ismeretet, különböznek-e energetikailag azon emberektől, akik nem érdeklődnek az Új Tudás-Ismeret iránt, vagy elutasítják azt? 

Válasz. Természetesen, különböznek és nagyon erőteljesen. Mindazon emberek, akik az Új információval dolgoznak, a finomenergetikai síkon elkezdenek világítani-ragyogni - mint a szentjánosbogarak - az új tartomány magas energiáitól. Így Fentről nagyon jól láthatóvá válnak.

 Ezen ragyogástól nagyon félnek az alacsony sötét entitások. Ha pedig az emberek az alacsony fejlettségi Szinthez tartoznak, és nem olvassák a könyveinket, akkor az adott entitások számára könnyű és ízletes prédává válnak, mivel a magasabb sík energiái teljes mértékben hiányoznak a burkaikból, ami ellenállna és védené burkaikat, megvédve azáltal a fizikai testet a betegségektől.

 A magas energiák – mindig az ember további kiegészítő védelmét jelentik a finomenergetikai sík különféle parazita lényei-entitásai támadásaival szemben, akik megpróbálnak behatolni az emberek aurái finomenergetikai konstrukcióiba, ezért olvasóink az Új Tudás-Ismeret által fokozott személyi védelmet szereznek a sötét teremtmények ellen. 

Továbbá a magas energia véd a szemmelverés és rontás ellen. De ami a legfontosabb, a Magas energia nem engedi, vagyis megakadályozza az embernek a Pokol alacsonyabb rétegeibe történő leereszkedését, ami nagyon fontos önmaga számára.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " HOGYAN NE KERÜLJÜNK A POKOLBA"