Olvashatók-e imák idegen halottakért?

2021.11.01 19:12

Kérdés. Lehet egyáltalán a halottak kéréseire imákat olvasni? Ha lehetséges és ez így működik, akkor lehet, hogy egyszerre kellene olvasni az összes halottért, hogy valamilyen módon segítsünk nekik, ha már ennyire sok nyughatatlan lélek jár most a Földön?

 Válasz. A nyughatatlan lelkek között nagyon sok a kis energiapotenciállal rendelkező fiatal lélek, akik nem tudnak felemelkedni, ezen kívül pedig sok a bűnös, mindenféle bandita, gyilkos, és ISTENT elutasító megrögzött materialista. Közülük azoknak kell segíteni, akik már szenvedtek és felismerték, hogy helytelenül éltek és, hogy magasabbra kell emelkedniük. Mivel ön képes kommunikálni a lelkekkel ezért mindig kérdezze meg látogatóitól, hogy milyen bűnökért bolyonganak. Ha a bűnök jelentéktelenek, akkor olvasson értük imákat, ha viszont a bűnök súlyosak, akkor magyarázza el az érkezőknek, hogy önnek nincs joga ahhoz, hogy imákat olvasson értük és nekik addig a momentumig kell végig szenvedniük a bolyongásukat, amíg nem ereszkednek le értük a speciális Lények, és nem viszik el őket az Felsőbb Ítéletre. 

Vagy ha a bolyongó lélek nagyon kéri (ugyanakkor súlyos bűne van), akkor imádkozzon érte a templomban. Az adott templomot ellenőrző Lények majd saját maguk tisztázzák ennek az embernek a sorsát. Így ön átruházza rájuk a felelősségét és egyúttal megmenti önmagát az illegális cselekedetektől. Vagyis az egyházat irányító Fenti-Égi szervezetek majd maguk fogják tisztázni ennek a személynek a sorsát. Így rájuk ruházza a felelősséget és ezzel megmenti magát a jogtalan cselekedetektől.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA :" A LÉLEK EVOLÚCIÓJA: A SKORPIÓTÓL A FÁRAÓIG"