Nevek és lelkek nyilvántartása

2022.05.07 08:14

 A Földön nagyon sok az ember. Pontos számuk meghatározására sem az ember sem pedig, a statisztika nem képes, mivel az emberek némelyike olyan helyeken él, ahova egyetlen egy népszámláló sem képes eljutni, a nagy városokban pedig mialatt a népszámlálás folyik, addig a halál sem tétlenkedik, számos embert elvíve azon élők sorából, akik már összeírásra kerültek, valamint ezen idő alatt számtalan gyerek is világot lát.

 Ebből adódóan egyetlen népszámlálás sem tud felmutatni pontos ember létszámot, mivel mindig léteznek különböző nehézségek, amelyek gátolják az emberek számának különböző lakóhelyeiken történő összeírását. Az emberek egyik városból a másik városba, egyik országból a másik országba-, valamint a lelkek finomenergetikai világokból a Földre, és vissza történő folyamatos költözéseiből is keletkeznek nehézségek.

 Ezért az ember nem tudja pontosan megmondani, hogy hány lélek IS rögzített bolygónkhoz azon célból, hogy áthaladjon itt egy bizonyos életiskolán. A lelkek folyamatosan le-fel áramlanak, majd ember testben lévén, némelyek az egész bolygót keresztül-kasul utazzák. A dolgok ily állapotában a népességszámlálónak lehetetlen pontosan követnie az emberek megjelenése és eltűnése helyét, egyetlen egyet sem hagyva ki közülük. Vagyis az ilyen nyilvántartás csak azon Felső speciális Rendszerek számára lehetséges, akik a lelkek földi világba történő testetöltésével, majd haláluk utáni elvitelükkel foglalkoznak.

 Ebből adódóan hozzáférhető számukra ezen számadat pontossága, bár az adott szám is folyamatosan változik, mivel a Földön minden percben meghatározott számú ember születik, valamint meghatározott számú ember hal meg. A Fentieknek a lelkek mozgása követésében a finomenergetikai sík műszerei, valamint a kódok* segítenek. Mivel mindegyik lélek saját numerikus számmal, vagy kóddal rendelkezik. 

A lelkeknek nincs nevük, náluk mindezt kódok helyettesítik. Vagyis a lelket kód alapján tudják megtalálni a finomenergetikai sikon, a fizikai síkon pedig a neve alapján. Az inkarnációkon áthaladva a lélek folyamatosan változtatja a földi nevét, viszont bárhol is tartózkodjon, a fő kódja mindig állandó marad, ami nem teszi lehetővé más lelkekkel történő összetévesztését.

 A lelkek ellenőrzése és nyilvántartása folyamatában nagyon sok mindenben segítenek a kódok, amelyek az evolúció folyamatában segítenek az individuális állapotok megőrzésében, valamint a Világmindenségben történő fejlődésük legfőbb céljaihoz való irányításában. A földi név – a lélek egyszerűbb elnevezése az adott világban. Viszont az is számos érdekes, és az ember számára eddig ismeretlen momentumot rejt magában. 

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: "A CSODÁLATOS EMBER"