NAGYON FONTOS a 6.faj emberisége számára:

2023.02.25 20:06

 „A Föld és az emberiség a következő századok során gyökeres átalakulásokon fog keresztülmenni. Az emberiség és a bolygó teljes átalakulásának folyamata fog megvalósulni. Ez a folyamat az erkölcsi és etikai hozzáállás megváltozását vonja maga után, a gondolkodásmódban, az életszemléletben és mindabban, ami az embert körülveszi, és ami benne található (ezek is világok és "finom" testek). 

Az összetett és hosszú újjászületés folyamata maga is egy új élet szükségességéhez vezet, amelynek támpontja az Új Tanítás lesz az emberek számára, mert nélküle nem lesz sem cél sem pedig, tudás-ismeret ISTENRŐL, és az Ő ellentétéről - a Sátánról.

 Az Új Tanítás már nem a Bibliához hasonló meseszerű variánsban kerül bemutatásra, hanem a létező realitások hiteles valóságában, amelyek feltárják az emberek számára ISTENT, mint a Hatalmas Magaspotenciálú Egyént....”.

 A legfontosabb pedig, hogy miért is csinálják mindezt a Fentiek, mit is akarnak elérni az összes átalakításuk eredményeként?

 «...A hatodik fajt megnyitó új embereknek, és az azt alkotó későbbi emberek számára sokkal tökéletesebb információt adunk, amely a végső cél felé viszi őket az elkövetkező két évezred adott szakaszában. Ezen végső cél elérésében történik az emberiség további transzmutációja, majd a fejlődés egy bizonyos fokának általa való elérése után, Mi ismét újabb tudás-ismeretet továbbítunk számára, amelyek tovább, a végső célhoz vezetnek, de már a tökéletesedés egy másik szakaszában. És ez így lesz mindaddig, amíg az ember át nem halad a Földön a fejlődés minden szakaszán..... 

Majd mindezek után ellenőrizni fogjuk és eldöntjük, hogy sikeres volt-e a MI Földön végzett kísérletünk, valamint összességében milyen lelkekkel rendelkezünk. Kísérletünk a mindenkiért, és minden felett való Szeretet kifejlesztésében rejlik. 

Az egyetemes szeretet lesz a kulcs az általános kölcsönös megértéshez, és az engedelmességhez. A tiszteleten és szereteten alapuló engedelmesség - a lélek evolúciós érettségének és magasabb tudatosságának jele.

 A mindenki iránt való tisztelet, magasztos érzések, és magas Szintű erkölcs által érhető el, amelyet MI a legújabb ismeretekben továbbítunk önöknek.... 

Az erkölcs – az az új Törvény, amely által a társadalomnak fel kell építenie magában a fejlődés további célját, és eme cél felé kell törekednie, mert cél nélkül az élet nem élet, és a halál nem halál”.

 (Szeklitova Larisza, Sztrelnikova Ludmila: „ A Világegyetem Törvényei, avagy az ISTENI Hierarchia létezésének alapjai”.)

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA "VÁLASZ PÜTHAGORASZNAK"