Mivel kapcsolatos az Új információ elfogadása

2023.01.24 21:57

 Olvasó. Az információ elfogadása az energiának a matricában történő felgyűjtésével kapcsolatos, ami fokozatosan-egymás után halmozódik fel, az egyik energia frekvenciától a másikig. Kételkedhet-e az első fejlettségi Szintű lélek az Önök könyveiben, a matricában levő energiák felépítéséből adódóan, mivel még túl korai, hogy feltöltse vele a matricáját?

 Válasz. A fiatal lelkeknek az elsőtől a tizedig fejlettségi Szintig nem lesznek kétségeik, hanem egyszerűen semmit sem fognak megérteni az olvasottakból. Az kételkedik, aki számos dogmatikus tudás-ismeretet halmozott fel más forrásokból. Mivel az új könyvek olvasásának energetikai sorrendje-folyamatossága nélkül való tanulmányozása, nem teszi lehetővé számukra a helyes következtetések levonását, a szükséges tudás-ismeret platform hiánya okából adódóan.

 Azonban az Ember Hierarchiája azon harmincadik-negyvenedik Szintjeihez tartozó emberek, akik elutasítanak minden régit, és érzékenyek az új információnk energetikájára – azok azonnal az Új Tudástól (már rendelkezve a korábbi inkarnációkból a szükséges fogalmak helyes platformjával) kezdték el építeni a matricájukat, és ezáltal képesek voltak megteremteni az Új Tanításhoz szükséges alapokat, így sok felmerülő kérdésre már önállóan is képesek lettek válaszolni, és általában nem figyelhetők meg náluk kétségek a mi Tudás-Ismeretünk igaz voltával kapcsolatban.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " HOGYAN NE KERÜLJÜNK A POKOLBA"