MIT AD A SZERETET A LÉLEK SZÁMÁRA

2018.08.05 09:37

Mi mindnyájan tisztában vagyunk már azzal, hogy mit is ad a szeretet-szerelem minősége az ember életének és mennyire megszépíti létezése egyoldalúságát. A szeretet-szerelem különböző művészeti ágakat is megihletett és ily módon elhatárolódva az emberektől, átment egy képszerű és absztrakt létezési formába, ez által is elősegítve az egyén különböző képességeinek és alkotói készségeinek fejlődését.

 Közülünk mindenki látja és érti, hogy azoknak az embereknek, akiknek sajátja a szeretet minősége, azok másokhoz is egy sajátosan őszinte szívélyességgel viszonyulnak. Bájosak és különleges vonzerővel rendelkeznek, társaságukban a többi ember megnyugvást és komfortérzést tapasztal. Az emberek jól érzik magukat az olyanok társaságában, akik szeretetet és jóságot sugároznak. Mivel az adott emberek áldásos aurája nyugtató és jótékony hatással bír. Viszont mindezen meglátás a mi érzéseinken alapszik.

Ha most áttérünk az ember finomenergetikai felépítésére, akkor felfedezhetjük, hogy azok az emberek, akik nagy mennyiségű szeretet energiát gyűjtöttek fel, azok hatalmas asztrális burokkal (testtel) rendelkeznek és pont ezzel az asztrális burokkal való érintkezés érzékelteti a többi ember számára az adott energiák pozitív hatását.

 Azt már tudjuk, hogy a fizikai halál után nem vetjük le az összes ideiglenes burkot (testet) és az összes alacsony szintű energiától sem szabadulunk meg. Vagyis az energiáknak csak azt a részét vetjük le, amelyek nem felelnek meg a magas Szintű előírásoknak, vagyis csak a piszkos és alacsony rezgésű energiákat hagyjuk el. Ezektől az energiáktól tisztítják meg az embert. Az összes magas Szintű energia- szellemi gazdagságként - örökre megmarad az ember lelkében.

 Ezért az összes azon alacsony rezgésű, piszkos energia, amely az ember szerelmi viszonyai eredményeként jött létre, levetődik és átalakul, a magas Szintű energiák pedig állandósulnak. Vagyis az összes minőségi energia, amely megfelel az Égi Felsőbb ISTENI szabványnak az- az ember lelkében állandósul. A Sátánnál is léteznek szabványok, de saját mércéjűek. Nem azt mondom, hogy „Felsőbb Kozmikus Szabvány”, bár ez a fogalom az ember számára sokkal előnyösebb és érthetőbb, mert a Kozmosz az ember számára behatárolt és neki az ISTEN birodalmait jelenti, annak a Felsőbb Égi Lénynek a birodalmait, aki magasan megelőzte fejlődésében az összes többi Lényt a mi Világegyetemünkben.

 Ezért az ember nem egy szabad világban létezik, hanem az ISTEN Világegyetemében és minden más világba csak Felsőbb engedéllyel mehet át, vagy ilyen- vagy olyan kísérlet esetében, de önszántából sohasem. A mi Világegyetemünkben mindenhol az ISTEN világai - birodalmai találhatók, ezért ezen belül - az összes lélek az ISTEN terve szerint fejlődik, így innentől fogva helyesebb ISTENI szabványokról beszélnünk és nem kozmikus szabványokról, azért mert csak az ISTEN tudja azt, hogy egy adott léleknek végeredményben mivé is kell válnia és azt milyen úton tudja elérni a fejlődésében.

 A mi ISTENÜNK úgy döntött, hogy az ember fejlődése a szeretet energiái elsajátításán keresztül történik. Így még az alacsony tudat Szinten levő ember is meglátta, hogy mennyire csodálatos az adott minőségű energia, és hogy ez az energia mennyire különbözik a pompás minőségi összetevőiben az összes többi energiától, például a közömbösség, a nyerészkedés és gyűlölet energiáitól. Annál is inkább, hiszen a szeretet minőség-tulajdonság megléte vagy nemléte által osztályozzák a Földön a lelkeket, vagyis azok, akik felgyűjtötték ezt a minőséget azok ISTENHEZ kerülnek, azok pedig akiknek hiányzik az adott minőség a lelkéből - azok a Sátánhoz jutnak.

 Ha azt kérdeznénk, hogy mi szüksége van a lélek-matricának a szeretet energiáira, akkor azt kell, hogy mondjuk, hogy ez által az energia által válik a matrica sajátos felépítésűvé és sajátos minőségűvé, amelyre a későbbiek folyamán nemcsak kölcsönös kapcsolatok épülnek ki az ISTEN világainak Szintjei között, hanem alkotói folyamatok is fejlődnek általa. Mivel a későbbiekben a Teremtés folyamatai a szeretet energiára épülnek. A szeretet energia a lélek- matrica sejt-celláit az energiaminőség hierarchikus sorrendjében tölti fel. A Földi síknak bizonyos mennyiségű összetevőkkel kell feltöltenie a lélek-matrica sejt -celláit. Ezért ha a lélek pozitív irányba kezdett el fejlődni, akkor okvetlenül részt vesz a szeretet minőség fejlődési folyamatának összes szakaszában és következésképpen az energia felhalmozásai megfelelnek a frekvencia sorrendben létező energiák hullámsávjának – vagyis a szeretet hullámsávjának.

 Ebből adódóan az embernek folytonosan, több inkarnáción keresztül is olyan szituációkon kell majd átmennie, amelyek segítsége által tanulja meg szeretni a feleségét, férjét, gyerekeit, az állatokat, a hazáját, a tudást, az emberiséget, a művészeteket, az ISTENT stb. Mivel ezen szeretet minőségek a különböző árnyalatok gazdag skáláját adják, és mindezek összessége alkotja a mindenre és mindenkire kiterjedő mindent átfogó és felölelő egyöntetű szeretetet.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: A VÍZÖNTŐ-KOR EMBERE