Miért van szükség sok közvetítőre

2023.09.11 08:05

 Magas Szintű közvetítőből kevés létezik a Földön, más Szintekből pedig számtalan.

 Ebből adódóan pedig, természetesen felvetődik a következő kérdés, vagyis milyen célok számára vannak ilyen sokan? 

Feladatuk az új energiának a körülöttük levő emberekre történő terjesztésében nyilvánul meg. A közvetítő – egy sajátos felépítéssel rendelkező ember, aki a Kozmoszból érkező új energia fogadására és másokra való szétterjesztésére-újraelosztására tervezett.

 De a Föld nem csak egy fajta energiát igényel, hanem minden területi zónájának saját típusú új energia szükségeltetik, vagyis a terület ugyan azt az energiát kapja, mint korábban, csak egy Szinttel magasabbat. A bolygó különféle zónáinak saját típusú energiával történő minőségi feltöltése, szintén az egyik oka annak, hogy a közvetítők nem kerülhetnek egyetlen helyen összegyűjtésre. Ezért történik a közvetítőknek a teljes Földön való elosztása, mivel ők továbbítják a bolygó egyik, vagy másik területe számára szükséges típusú energiákat.

Ezenkívül a közvetítőnek mennyiségileg is nagyobb terjedelmű energiát kell önmagán keresztül transzformálnia, mint sem amelyet az átmeneti időszakig a bolygó adott zónája kapott. Ezért a közvetítők az új információn keresztül magasabb potenciálú energiát-, az extraszenzek pedig egy Szinttel alacsonyabb energiát osztanak szét az emberekre.

 Viszont ezek és azok is több fejlettségi Szintre osztottak, némelyek magasabb-, mások alacsonyabb Szinttel rendelkeznek, a harmada pedig egy bizonyos közepes típusú emberre tervezett. Mindegyikük segít azoknak, akik érintkeznek velük. Segítenek más személyeknek az energetikai potenciáljuk növelésében, és a közvetkező fejlődési szakaszba történő átmenetükben.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " CSODÁLATOS EMBER"