MIÉRT ÖRÜLNEK MEG AZ EXTRASZENZEK

2018.01.01 15:46

 Válasz: Az extraszenzek munkájában van még egy fontos momentum. Vagyis, hogy némelyek közülük vagy megőrülnek vagy a gyógyítás megkezdése után egy rövid idő múlva meghalnak.

 Miért történik ez? Arról van szó, hogy ők egy bizonyos ideig erőteljes energiákkal dolgoznak, viszont az ötödik faj emberének konstrukciója és fizikai burka az emberiség általános lemaradása következtében nem gyűjtötte fel a szükséges energia potenciált, vagyis nem építette fel magát a szükséges módon. Ezért a fizikai burok nem kész azokra a terhelésekre, mint amelyek az energiákkal való munkában jelenleg érik.

Az extraszenz mindig együtt dolgozik a Magasabb síkkal. Erről soha sem szabad elfelejtkezni. Mivel a Fentiek továbbítják számára a beteg gyógyításához szükséges erőteljes energia áramlatokat. De mivel az ember konstrukciója elég gyenge hozzá, ezért az extraszensz finomenergetikai konstrukciói tönkremennek. Leggyakrabban az impulzus gyűrűje megy tönkre, amelyen keresztül érkezik az Irányító által továbbított energia. Az impulzus gyűrű részt vesz az ember gondolkodói folyamataiban.

Ha viszont részlegesen tönkrement, akkor az extraszensz már nem képes az Irányítója által továbbított információ, valamint a környezetben található információ normális befogadására. Mivel elveszti annak  képességét, hogy képes legyen bármi dolognak a megfelelő módon való érzékelésére és analizálására, mert sérülnek a gondolkodás folyamatai, ami úgy néz ki, mint az őrület.

 Vagyis az adott gyógyítók két okból adódóan halnak meg: 1. önmaguk a magasabb Szintű erőteljes potenciállal rendelkező energiák által való megsemmisítése miatt, 2. a páciensektől átvett különböző betegségek és saját maguk rossz levédése következtében.

 Mivel bizonyos betegség lények olyannyira nagy energiapotenciállal rendelkeznek, hogy nem csak az alacsony energiapotenciálú emberekbe képesek behatolni, hanem a magas potenciállal rendelkezőkbe is  (ha az adott betegség széles energiafrekvencia átölelésére tervezett, vagyis a lakosság széles rétegét kell érintenie). Mivel nem mindegyik extraszenz képes helyesen és időben védelmet helyezni önmagára, ezért bizonyos betegség lények átmennek a betegről a gyógyítóra. Viszont az alacsony potenciálú lények is behatolhatnak a gyógyítóba akkor, ha elfelejt védelmet helyezni magára.

 Mivel a biomezőjébe bekerülve a lény elkezd táplálkozni a nagyobb erőhatalmú energiával, amiből adódóan hamarosan eléri a gyógyító Szintjének megfelelő energiapotenciált és ezért a gyógyító már nem fogja tudni kiűzni magából az adott betegséget. Viszont a kezdeti szakaszban, amikor a betegség lény még nem gyűjtött erőt, akkor még képes lenne megszabadulni tőle.

 De az emberi gondatlanság vagy időhiány következtében elmaradt, önmagának a páciens gyógyítása utáni időben való megtisztítása ahhoz vezet, hogy a páciensből kiűzött betegség „megszállja” a gyógyítót. Vagyis az extraszenz egyéni konstrukcióinak a magasabb síkok energiái által való megsemmisítéséből bekövetkezett halála, nem igényel különösebb magyarázatot. Mivel egyértelmű, hogy a finomenergetikai felépítések megsemmisülése a szervezet normális működése zavaraihoz vezet amiből adódóan az elpusztul.

Hiszen az összes megsemmisülés először a finomenergetikai síkon történik, majd mindez áttevődik a fizikai síkra. Valamint még azt sem szabad elfelejteni, hogy az extraszenzek általában különböző Szintűek, ezért azt amit az egyiknek sikerül megvalósítani, ahhoz a másik nem rendelkezik elegendő energetikai potenciállal. Mivel a különböző fejlettségi Szintek – különböző tapasztalatok összessége és különböző energetikai mutatók megléte, ami azt jelenti, hogy nem egyformák a képességeik.

Sajnos egyik extraszenz sem érti, hogy miképpen is történik a gyógyítás. Mivel mindegyikük általában a „csoda tétel” szintjén dolgozik: vagyis imát olvasott, hadonászott a kezével- és ez által csodát hozott létre ami által eltűnt betegség. Viszont a betegség csak egyetlen esetben tűnik el, ha az extraszenz olyan erőteljes energiapotenciállal rendelkezik amely sokkal nagyobb, mint a betegség lény energiapotenciálja. És ami a legfontosabb – az ember csak abban az esetben lesz teljes egészében meggyógyítva, ha ezt úgy ítélik meg a Fentiek.

Az Imák, amelyek sajátos energetikai felépítéssel rendelkeznek és magas Szintű energiákra épültek, segítik az extraszenz védelmét és elriasztják az alacsony szintű lényeket.

Némely nagyon nagy erőhatalommal rendelkező gyógyító átengedi önmagán a betegséget, vagyis pont a betegség ezen sötét „felhőit” engedi át önmagán. A tisztánlátó eközben a következőket figyelheti meg. A gyógyító elnyeli a betegség sötét felhőit, behúzva önmagába, majd mindez több ezernyi apró fekete „légy” formájában szétesik. Amelyek sípolva, erős fuvallattal és felvillanásokkal távoznak belőle ( ezen effektus mindenképpen függ az extraszenz erőhatalmától). Vagyis adott esetben az extraszenz az erőteljes potenciáljával az energiamezőjébe zárva, elpusztítja a betegséget, apró részekre aprítva majd kivetve önmagából az elhalt részeket. Az ilyen betegség részecskék már nem képesek tovább létezni, mert már az extraszenzben elpusztultak.

Vagyis az adott betegség lény megszűnik létezni. Viszont maga a gyógyító rengeteg energiát veszít ez által, mivel a Lény elpusztításához és szétdarabolásához nagyon sok saját energiára van szüksége, ezért majd hosszú időre lesz szüksége a regenerálódáshoz.

Emlékezzünk csak azokra a gyógyító -füves – asszonyokra, akik imával és gyógyfüvekkel gyógyítanak. Hiszen az imák – is energia. Némelyek közülük sokkal komolyabban viszonyulnak a gyógyítás kérdéseihez, az elődeik tapasztalatait is okvetlenül figyelembe véve. Ők imákat használnak gyógyításhoz és tudják, hogy melyiket mikor kell alkalmazniuk. Mindegyik egyházi ima magas frekvenciájú energiát hordoz önmagában, amely kitaszítja a betegség lényt, így az adott füves -gyógyító asszonyok sokáig élnek és nem lesznek betegek.

Még nagyon sok minden függ a védelmi módszerek önmagukon való felhasználási képességétől és a betegségek szigorúan meghatározott rituálék által való kiűzésétől. Viszont azon ok, hogy a gyógyító asszonyok tovább élnek, mint az extraszenzek abban rejlik, hogy ők sokkal kisebb energiapotenciállal dolgoznak. Azért természetesen mindennek megvannak a saját árnyalatai.

Viszont meg kell jegyezni, hogy az ima ereje különböző lesz a különböző embereknél, mivel az ember általában azon saját energiáit is beleviszi az imákba, amelyek a későbbiekben átalakulnak az imák kódolt szövege szóbeli felépítésének megfelelően. Ha egy – és ugyan azt az imát fogja olvasni egy alacsony – és egy magas Szintű egyén, akkor az alacsony fejlettségűnél gyenge lesz az ima ereje és nem lesz képes ellenállni a tisztátalan erőnek. Bár természetesen bizonyos mértékben megvéd, de nem eléggé.

Ezért is nagyon fontos minél több olyan vallási attribútum használata, mint kereszt, gyertya, füstölő és ikonok. Viszont azon magas Szintű egyénnek, aki az előző életeiben felgyűjtött erőteljes energiapotenciállal rendelkezik, elegendő lesz egy ima és kereszt vetés ahhoz, hogy saját energetikájával kitaszítsa -ellökje magától a betegséget. Pontosan ezen okból adódóan sem betegszenek meg sohasem azok a papok, akik állandóan a magas energiák között tartózkodnak. Mivel folyamatosan tisztulnak a templomokban. Így mindez lehetővé teszi annak megértését, hogy miért működik és segít az ima az egyik embernél és a másiknál pedig nincs semmi eredménye.”

FORRÁS : "Матрица - основа души", авторы Л. А. Секлитова, Л. Л. Стрельникова

 www.gold-race.ru/content/matrica-osnova-dushi..