MIÉRT NEM PUBLIKUSAK A KOZMIKUS NEVEK

2015.02.16 13:06

KÉRDÉS: Mi az oka annak, hogy a kozmikus nevek nem publikusak?

VÁLASZ: A kozmikus nevek sajátos energetikai felépítménnyel rendelkeznek, amelyek nagyobb erőpotenciált hordoznak, mint az egyszerű emberi nevek.

Ha ez az ISTEN neve, az orvosi Rendszer Hierarchjának a neve vagy a Sátán neve, akkor sokkal – de sokkal nagyobb az energiapotenciál töltete.

A kozmikus név – legfőképpen a földi sík- és a között a Felsőbb Lény között levő kapcsolat, akihez tartozik vagy akihez alá van rendelve az adott tanítvány. A név hangzása hatalmas energia – impulzust generál.

A név kiejtése villámgyors kapcsolódást eredményez a Felsőbb síkkal és az adott Felsőbb Lénnyel.

Ha az adott kozmikus neveket nyilvánosságra hoznák, akkor az alacsony Szintű lelkek állandóan leterhelnék a Fentieket azokkal a saját problémáikkal, amelyeket saját maguknak kell megoldaniuk.

Általában az emberek csak azért akarnák tudni a Fentiek kozmikus neveit, hogy ez által megoldják a saját problémáikat, bizonyos képességekhez jussanak, vagyis pontosabban kielégítsék a határtalan egoizmusukat.

Ezen kívül, mivel az adott nevek nagyon nagy energiapotenciállal rendelkeznek, ezért az alacsonyabb energiapotenciálú emberek energetikai sérüléseket is szenvedhetnek a nevek kiejtésekor. Sőt némely esetben akár meg is ölhetik őket, ha az adott ember legyengült és minimális energia védelemmel rendelkezik. A kozmikus nevek használata – mindig az erőteljes energiákkal való munkát jelenti. Ehhez az embernek nemcsak morálisan-, de energetikailag is felkészültnek kell lennie.

Ezért az adott neveket csak azoknak a lelkeknek tárják fel, akik megfelelő energiapotenciállal rendelkeznek és nem önmagukért dolgoznak, hanem az egész emberiség érdekében, vagyis az ilyen Magas Szintű közvetítői kapcsolatot nem a saját egyéni céljaikra használják fel, hanem az emberiség egyetemes jóléte és fejlődés céljára.

Forrás: Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila: Выпуск № 13 «Тайны Высших Миров»