MIÉRT MEGMENTŐK A KÜLDÖTTEK?

2023.04.21 20:58

 A lelkek megmentése abban nyilvánult meg, hogy ha minél több ember olvassa és érti meg a mi (Szeklitova Larisza, Sztrelnikova Ludmila) energetikailag telített és feltöltött könyveinket, annál nagyobb számban mennek át ISTEN oldalára.

 Vagyis megmenekülnek a Sátántól, a dekódolástól és az alacsony világokba történő küldéstől. Azonban mindez az Új Tudás-Ismeret elsajátításán keresztül történt.

 Az információ – volt az az energia, amely az emberek fogalmain keresztül behatolva az olvasók finomenergetikai burkaiba, és a lelkek matricáiba, megvilágosította- kivilágosította, és pozitív energiákon építette őket.

 Aki olvasta könyveinket, azok okvetlenül kivilágosodtak a többi alacsony energiák hátterében, mivel az új információk a jövő energia spektrumának sokkal erőteljesebb áramlatait hordozták, vagyis a fejlődés magasabb Szintjének energiáit.

 Azok, akik elismerték és elfogadták ezt az információt, azok csatlakoztak a Fehér Testvériség soraihoz.

 Viszont azok, akik nem fogadták el, és egyáltalán nem akartak az érthetetlen igazságok elolvasásával és megértésével bajlódni, haláluk után szétválogatásra és selejtezésre kerülnek. Egyesek közülük a Sátánnak kerülnek átadásra, mások az alacsonyabb világokba küldetnek további fejlődésre, harmadikok pedig egyszerűen dekódolásra kerülnek, mint selejt”.

 FORRÁS: СЕКЛИТОВА Л.А., СТРЕЛЬНИКОВА Л.Л. «НАШ АРМАГЕДДОН» ЧАСТ 1