Miért lett létrehozva időintervallum a Küldöttek érkezése között?

2019.05.08 06:45

 Kérdés. Miért lett létrehozva kétezer éves időintervallum Jézus Földre érkezése és az utána következő misszionáriusok érkezése között? Vagyis a Küldöttek csak azért kellettek az ötödik faj végén, hogy rámutassanak a lelki-szellemi útra?

 Válasz. Az időintervallumra – mint az emberiség fejlődése számára adott időre, azon okból adódóan lett szükség, hogy minél nagyobb számú léleknek adjon lehetőséget az örökkévalóságba való átmenethez. Mivel hamarosan eljön a Végítélet, ami bizonyos vizsgák összessége, ezért minél több pontot (energia mennyiséget) gyűjt fel ezen idő alatt az ember, annál nagyobb esélye lesz a következő fajba való átmenetre.

 Ezen kívül még felhasználva bizonyos meghatározott időintervallumot a Saját Küldöttei érkezésében, ISTEN ilyen módon kétszer is emlékeztette az embereket a lelki-szellemi út létezésére és a felemelkedés lehetőségére, követve őt már az adott életben.

Jézus Krisztus kezdte el a vallás és a keresztény tanítás létrehozását, mi pedig folytattuk. Viszont az ötödik faj létezésének befejeztével a Küldötteknek további kötelezettségei jelentek meg. Mivel Jézus volt az, aki „szétdobálta a köveket”, a mi kötelességeink közé pedig azok összegyűjtése tartozott, vagyis az érett lelkek kiválasztása a tanításaink emberek által való elfogadása, vagy el nem fogadásának megfelelően.

 Vagyis ilyen módon az ötödik faj végén nem csak azért jelentek meg a Küldöttek, hogy az új tanításokon keresztül kivezessék az emberiséget a lelki-szellemi útra, hanem azon okból adódóan is, mivel az embereket várta a Végítélet, amelynek célja a lelkek következő fajba való kiválasztása volt. Ezért a jövőbeli Bíráknak, akik közé maguk a Küldöttek is tartoztak, a sors nagyon sok viszontagságát kellett önmagukon megtapasztalni ahhoz, hogy jobban megértsék az Ítéleten előttük álló embereket, azok tetteit, érzéseit, hogy meg tudják különböztetni az ideiglenes, vagyis átmeneti impulzusokat a lélek szilárd minőségeitől.

 A választás lehetősége adva volt az ember számára vagyis: hogy az új úton haladjon a tudás-ismeret megismerésén keresztül, vagy továbbra is a régi mellett kötelezze el magát viszont, hogy ki élt eme választással, azt majd a hatodik fajban meglátjuk.

 Az emberek tesztelését kétségtelenül az új tudás-ismeret fogja segíteni, mivel az emberek által való elfogadása és tanulmányozása lehetővé teszi a lelkek számára a magasabb Szint energiáinak finomenergetikai burkaikba való felgyűjtését, amitől elkezdenek világoskék és kék színben fényleni, amelyet jelenleg a tudósok indigó-gyerek színnek neveztek. 

Valójában mindez a hét alapszín tartományból, vagyis piros, narancssárga, sárga, zöld, világoskék, kék, lila - a következő energia frekvenciának a lélek által való elsajátítása. Az embernek az elkövetkező fajokban a szivárvány összes színét ki kell dolgoznia önmagában, ami az adott energia spektrumból kívülről a belső finomenergetikai testeibe való átmenetet jelenti.

 Viszont azon új tudás-ismeret elsajátítása, amely speciálisan a Fentiek által a magasabb Szintű energia frekvencián került felépítésre, és amelynek átadása a Küldötteken keresztül történt, lehetővé teszi az ember számára a finomenergetikai burkainak a következő fejlettségi Szint energiával való feltöltését.

 Az elolvasottakról való elmélkedés, az új anyag megértése – mindezen folyamat nem csak az új tudás-ismeret, hanem az új energiák elsajátításának folyamata. A Fogalom Matricába* csak a helyesen megértett fogalmak kerülnek be, az összes helytelen pedig leülepszik az ideiglenes burkokban, amit majd a halál után velük együtt eltávolításra kerül.

 Viszont a fogalmak már az új tudás-ismeret energiáira épülnek a matricában, ezért elsajátítva a fogalmakat, az ember új spektrumú energiákkal tölti fel a finomenergetikai konstrukcióit, amely a maga nemében megnöveli a lélek általános energiapotenciálját és elősegíti az ember fejlettségi Szintje növekedését. Ilyen a kapcsolat az új információ és a fejlődés Szintjének növekedése között.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: A FÖLD TITOKZATOS DUBLŐRJEI