MI TÖRTÉNIK 2020 UTÁN

2021.10.31 08:26

 Olvasó. Szeretném tudni, mi fog történni 2020-ban: az emberiség vége, vagy tömegkatasztrófák sorozata? Vagy esetleg egyáltalán nem történik semmi? Vagy az ilyen információ nem hozható nyilvánosságra az emberiség számára? Mindazonáltal szeretném tudni - milyen jelek alapján lehet megítélni a közelgő eseményeket: mi az, ami már elkerülhetetlen, és mi az, ami nem mostanában fog bekövetkezni (Andrej Gudkov 26.04.19-i cikke)? Nem azért kérdezem, hogy pánikba essünk, hanem hogy erőinket a hibák kijavítására és karmánk csökkentésére összpontosítsuk.

 Válasz. 2020-ban nem lesz semmilyen világvége. A Fentiek összegyűjtik az emberiségről az összes szükséges adatot, hogy elemezzék annak végleges fejlettségét, és felvázolják a lelkek 5. fajból a 6. fajba történő átvitele átalakításának további tervét. Vagyis ez azt jelenti, hogy mini-projektek kerülnek megtervezésre az adott átvezetéssel kapcsolatban, az azonos viselkedési stílusú és azonos fejlettségi Szintet elért lelkek összegyűjtése céljából, valamint az ennek megfelelő további elosztásuk érdekében.

 Egyesek a programjuk által meghatározott haláluk után vissza küldetnek a Földre, a karma ledolgozása céljából, mások további életeket kapnak a lélek minőségei-tulajdonságai ellenőrzése céljából, mások elkezdik befejezni a befejezetlen minőségek-tulajdonságok kidolgozását és felgyűjtését, míg másokat pedig elkezdenek kivonni az evolúcióból (ez kapcsolatban van azon energia ráfordításokkal, amelyet a Fentiek használtak fel az életükre és fejlődésükre, de ők nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket).

 Valamint mini-projektek kerülnek még létrehozásra, bizonyos meghatározott lelkek párhuzamos-, és más világokba történő átvezetésére. A kozmikus lelkek pedig, akik a Földön finomították-dolgozták ki bizonyos minőségeiket-tulajdonságaikat, elkezdenek visszatérni azokba a világokba, ahonnan érkeztek. Ebben az átalakulási-átépítési időszakban továbbra is lesznek kataklizmák, de jelentéktelen mértékben. Majd miután az összes adott mini-projekt megvalósításra kerül, a Földön csak a 6.faj képviselői maradnak, akik új programok szerint kezdenek el fejlődni. Az emberiség teljes megsemmisülése nem fog bekövetkezni

 A kataklizmák részlegesek lesznek, és a hatásterületük nem terjed ki minden emberre. Mindezt figyelembe veszik az adott miniprojektek. Ezért az embereknek az általunk adott, és a Tanításainkban foglalt szabályok szerint kell élniük. A legfontosabb dolog az, hogy minél kevesebb hibát kövessenek el az életben.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: " VÁLASZ PÜTHAGORASZNAK"