Mennyi ideig kell még fejlődnie az emberiségnek a Földön

2020.05.20 19:33

 A tudomány és a filozófia jövője ismert számunkra, mivel ők már a legújabb irányzatokkal korszerűsítették magukat, ezért következésképpen tovább is fogják őket fejleszteni. Mindezen irányzatok rugalmas önfejlesztési mechanizmussal rendelkeznek, amely lehetővé teszi számukra a jövőbe való bátor tovább haladásukat.

 Hogy milyennek is kell lennie a jövő vallásának, azt nehéz megmondani, mivel jelenleg még a régi pozíciókat követi. Mindenki a Második Eljövetelt várja, hogy a vallás kivezesse őket a zsákutcából, valamint legfőképpen valamilyen csodára várnak azt remélve, hogy majd minden úgy történik, mint Krisztus első megjelenésekor.

 Az emberi türelmetlenség figyelmesen követi mindazon egyéneket, akikben Jézus képességeivel analóg bizonyos képességek kerülnek megnyilvánulásra. Viszont a csodák megtörténnek: hol az egyik helyen jelenik meg egy olyan ember aki rendelkezik a halottak feltámasztásához szükséges kódokkal, hol egy másik helyen képes valaki a tárgyak materializációjára, van aki levitál és van aki képes mások gondolatainak olvasására.

 Némelyek nyíltan Krisztusnak nevezik magukat, egyáltalán semmilyen képességgel nem rendelkezve, azon meggyőződésen kívül, hogy ők messiások. Aminek eredményeképpen, bizonyos szervezett közösségek ideológiai prédikátoraivá válnak. Az önmagukat Krisztusnak nevezettek közül mindenki megtalálja azon saját hódolóit és tisztelőit, akik vakon követik őket. Egyértelmű, hogy ezek az emberek valójában nem önjelölt szélhámosok, hanem csak azt teszik amit a programjuk 88 megkövetel tőlük.  

  Vagyis a programjukból kapott impulzust cselekedetekké– műveletekké alakítják át, egy bizonyos réteg pontosabban a lakosság bizony meghatározott Szintjére dolgozva. Közülük mindenki végzi a saját feladatát és mindnyájan együtt az ISTEN grandiózus tervének, vagyis az új ideáknak és energiáknak a jelenkori emberiségbe történő bevezetése megvalósítói.

  Az, hogy megvalósult-e a Második Eljövetel, arról az emberiség csak több év elteltével fog értesülni (a grandiózus dolgok csak távolról láthatók), mivel a kortársaink nem képesek mindannak mérlegelésére és megértésére, hogy hol van az igazság és hol van a negatív Rendszerbe vezető út. Az emberek még mindig nem tanulták meg, hogy miképpen kell megkülönböztetni a kísértést a tökéletesedés útjától. Mivel a délibáb - célnak tűnik számukra, az igazság pedig szörnyű képtelenségnek. Vagyis csak az új tudás-ismeret alapos tanulmányozása teszi lehetővé, hogy idővel minden a saját helyére, valamint megértésre kerüljön.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " ÉLET IDEGEN TESTBEN"