MEGKÍSÉRTÉSEK

2022.10.16 07:59

 A vágyak lehetnek pozitívak és negatívak. Az ember fejlődésének mindegyik Szintje tartalmaz pozitív, és negatív vágyakat.

 Az erős vágyak akkor nyilvánulnak meg az emberben, amikor kísértésekkel és csábításokkal kerül kapcsolatba. Kiderült, hogy minden földi Szint a kísértések, élvezetek, csábítások széles választékával rendelkezik, amelyek elősegítik a lélek degradációját, vagy a negatív Rendszerbe való jutását.

 Amelyek szándékosan kerültek behelyezésre az élet szituációkba, hogy a lélek megtanuljon választani a jó(ság), és a rossz-gonoszság között, aközött ami a tökéletesedéshez vezet, és ami a degradációhoz vezet.

 A kísértések a negatív Rendszer által kialakított negatív vágyak, hogy a lelkeket a degradáció, a dekódolás* útjára, és a Sátán Hierarchiájába csábítsák. Sajátos felépítési formával rendelkeznek, amelyek választási lehetőséget biztosítanak az egyén számára.

A fejlődés lényege a két ellentét: a pozitív, és a negatív között való választásban nyilvánul meg. Amikor az ember választás előtt áll, elkezdenek működni, az érzékei, az intellektusa, fejlődik a gondolkodása, a karaktere minőségei-tulajdonságai; az ember individuumként kezdi el formálni magát.

 
FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " AZ EMBER LÉTREHOZÁSA"