MÁSODIK KÜLDÖTT

2022.06.20 20:42

Kérdés:

 Sehogy sem tudom összeegyeztetni a két verziót.

 Első: ISTEN kétezer évente Új Tudás-Ismeretet továbbít Közvetítőkön keresztül a Földre. A Biblia említi, hogy majd eljön a Vigasztaló, a Koránban pedig arról írnak, hogy az Ítélet Napja előtt eljön (Jézus) Krisztus.

 Második: A Jövőbeli Föld 200 évvel ezelőtt felrobban, és a Fentiek úgy döntöttek, hogy Küldötteket küldenek a Földre, hogy az Új Tudás-Ismeret által korrigálják a földlakók viselkedését. Vagyis, ha nem robbant volna fel a Jövőbeli-Föld, akkor nem küldtek volna Küldötteket? Vagy esetleg kihagytam valamit?

 VÁLASZ: A Jövőbeli Föld nem befolyásolja, hogy elküldésre kerülnek-e a Küldöttek a Jelenlegi Földre, vagy sem. Az adott kérdés az Új Tudás-Ismeretnek a Küldötteken keresztül való továbbítása, már több mint 2000 évvel ezelőtt eldöntésre került, vagyis még jóval Jézus Krisztus Földre való leküldése előtt.

 Jézus Krisztus volt az első, és 2000 év múlva okvetlenül jönnie kell a Másodiknak.

 (Ami már megtörtént Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila személyében. Az Új Tudás-Ismeret is átadásra került már az emberiség számára).

 Ennek oka az emberi lelkeknek a szellemi-lelki fejlődési útra való átvezetése, hogy a Második Küldött az 5.faj végén összeállítsa a 6. faj számára az emberi lelkek egyharmadának azon 10%-át, akik elfogadják az Új Tudás-Ismeret. 

A Föld két Dublőrje azért került létrehozásra, mivel az emberiségnek a folyamatos degradálódása okából adódóan, lehetetlen lett volna a Bibliában említett egyharmad lélek összeszedése. Csak 10% gyűlt össze. Ezért létrehoztak még két Föld Dublőrt, amelyek mindegyike még plusz -plusz 10% - 10% lelket adtak.

 Tehát összességében a három Föld a lelkek egyharmadát adta a 6.faj számára. A Végítélet napja abban nyilvánul meg, hogy a Második Küldött kiválasztja önmaga számára azokat a lelkeket, akikkel a 6.fajban dolgozni fog, a lelkek maradék kétharmada pedig örökre eltűnik Földi világból (egy részük az alacsony világokba kerül, egy részüket pedig dekódolják).

 Mindegyik Föld Dublőr bolygó 10%-10% kiváló minőségű lélekkel fogja növelni a 6. fajt, ami összességében kiteszi a Bibliában meghatározott egyharmad mennyiségű lelket. A többi lélek a Bolygó-Dublőrökről a különböző világokba kerül szétosztásra, valamint részlegesen dekódolják őket.” 

 FORRÁS: СТРЕЛЬНИКОВА И СЕКЛИТОВА-ОТВЕТЫ НА ВОПРОСЫ.