MAGAS SZINTŰ ENERGIÁK HATÁSA

2023.03.11 11:11

KÉRDÉS: Észrevettük, hogy amikor az emberek közül valaki kapcsolatba kerül az Önök tiszta energiájával, akkor az ingerültséget és veszekedésre való késztetést eredményez. Miért történik mindez?

ISTEN válaszol:

Minden ember érzékeli a MI energiáinkat. Hiszen ebben rejlik az energia sajátos minősége. De amíg az egyik ember áldásként fogja fel, addig a másik, mint ingerlékenységre késztető tényezőt.

 Emlékezzenek csak vissza: az alacsony Szintű lények, mint például az ördögök és más különböző gonosz szellemek nem bírják elviselni a keresztvetéseket, mert nem bírják elviselni azokat a tiszta energiákat, amelyek rájuk fókuszálódnak. Az energia égeti őket.

 Ezért ezt az emberre alkalmazva azt mondhatjuk, hogy aki a fejlődés első szakaszaiban található és lelkileg-szellemileg még nincs felkészülve a magas Szintű energiák befogadására, az érzékeli a saját energia potenciálja- és magas Szintű energia potenciál közötti különbséget. És az adott erőhatalom elnyomja őt. Nem bírja el, ezért vagy nem érintkezik vele, vagy az adott magas Szintű energia megvilágítja a gyenge oldalait, ami agresszió formájában is megnyilvánulhat.

Vagy ellenkezőleg, azok az emberek akik a fejlődésükben már túljutottak a Földi fejlődési Hierarchia (100 fejlettségi Szint) Szintjeinek több mint a felén, azok törekedni fognak Hozzánk. Hiszen önök is tudják, hogy a Földön száz fejlődési Szint létezik. Azok az emberek pedig, akiknek a fejlődése elérte már hatvanadik fejlődési Szintet, azok továbbra is törekedni fognak a MI információnkhoz és a MI energetikánkhoz.

KÉRDÉS: Vagyis ez azt jelenti, hogy az Önök energiája feltárja az emberekben a hibákat?

ISTEN válaszol:

Elsősorban, feltárja az emberekben található, erőteljesebb energia potenciáltól való félelmet. És mivel az alacsony fejlettségi Szinttel rendelkező egyének nem értik, hogy mi az ami elnyomja és ingerültté teszi őket, ezért védekezési reflexként bevetik az agressziót. Az ilyen embernek még nagyon hosszú fejlődési utat kell megtennie ahhoz, hogy felsőbb áldásként fogadja el a MI energiánkat.

 

Forrás: Szeklitova Larisza és Sztelnikova Ludmila

 

(Энергоструктура человека и материи Энерготела человека.Иерархичность оболочек Действие чистой энергии на человека