Lucifer a bukott Angyal

2022.11.03 08:51

Lenne egy kérdésem Luciferrel kapcsolatban. Ki ő? 

 Válasz: Lucifer egy bukott Angyal. A Sátánnak került átadásra az ISTENNEK való engedetlenségért és önfejűségért, ami most a jelenkori lakosság felét érinti. A Földön Lucifer a Sátán segítője, Akinek sok ilyen segítője van, de azok más eredetűek. Jelenleg a Sátán nagyon sok szolgálója él a Földön, ezért történnek a különféle szerencsétlenségek, hihetetlen balesetek, és kataklizmák.

 Kérdés. Létezik egy olyan információ, miszerint Lucifer ISTEN utasítására követte el a gonosztetteit, az emberek gyorsabb fejlődése érdekében? ISTEN emberei számára keményebb létfeltételeket teremtett, de mostanra már befejeződött a missziója. Igaz-e mindez?

 Válasz: Lucifer akkor hajtotta végre ISTEN utasításait, amikor még nem lett letaszítva a Mennyből. Az emberek mindezt összekeverik. Amikor pedig a Sátán irányítása alá került átadásra, akkor már Ő adta számára az utasításokat, hogy milyen cselszövéseket, intrikákat kövessen el az emberekkel. A Földön Lucifer minden szörnyűséget csak a Sátán utasítására követett el. Missziója még nem fejeződött be, még körülbelül 400 évig fog ártani itt az embereknek.

 FORRÁS: Секлитова Л.А. Стрельникова Л.Л. „Загадки XXI века”