LEVITÁCIÓ

2015.03.20 20:03

KÉRDÉS: Mi az, amit elmondhat a számunkra a levitációról vagy az emberek olyan képességeiről, mint a vízen járás vagy a falon való átmenetel?

VÁLASZ: Ezek az úgynevezett csodák, már a nagyon régmúltban is ismertek voltak. Ezekkel a képességekkel azok az emberek rendelkezhettek, akik számára Fentről magas Szintű kozmikus energia került továbbításra. Ha az adott Rendszer, akihez hozzá volt kötve az ember, rendeltetését tekintve a Fény oldalán állt, akkor varázslóknak, gyógyítóknak, prófétáknak nevezték őket. Viszont ha a Sötét oldalhoz tartozott a Rendszer, akkor boszorkányoknak, alakváltóknak (farkasembereknek) stb. nevezték őket.

A levitáció képességét gyakorlatilag majdnem minden ember képes elsajátítani, ha ezt adott célként kitűzi a maga számára. Ehhez létezik a hatha- jóga módszeren alapuló gyakorlat rendszer, amely a kozmikus energia felgyűjtésén és a használatának az elsajátításán alapszik.

A levitációnak és a vízen járásnak is ugyan az elve, mint amikor az ember legyőzi a saját teste gravitációját annak az energiának a segítségével, amelyet képes volt felgyűjteni, önmagában felhalmozni és a megfelelő irányba irányítani. Spontán levitáció számos embernél előfordult, akiket az adott jelenség teljesen váratlanul ért.

Az már egy egészen más jelenség, amikor az ember képes volt átmenni a tömör matérián, mint például a falon is. Ekkor az ember testének az állapota az energetika segítségével oly mértékben megváltozik, hogy az összes sejt átmegy egy minőségileg más állapotba, vagyis egy sokkal finomabb energetikai állapotba, körülbelül olyanba, mint amilyennel az ember az asztrális síkon rendelkezik, csak annál sokkal magasabb frekvenciájúba. Aminek a következtében, az ember teste amely az önmaga számára is szokatlan állapotba kerül, nem kerül kölcsönhatásba a tömör matériával. Olyan ritka állapotúvá válik a számára, mint a levegő, és ezért könnyedén képes átmenni minden tömör akadályon.

Az adott folyamatot nem szabad összetéveszteni a teleportáció folyamatával, amikor az ember teste teljesen átmegy egy kvantum- energetikai állapotba. És az adott új típusú energia, az ember gondolati energiájának a segítségével kivetül a tér egy megfelelő pontjába, majd az adott helyen elindul a testnek az eredeti állapotba való helyreállítása.

Az adott folyamat nagyon összetett és hatalmas energia befektetést, valamint tapasztalatot igényel,ezért ebből adódóan az adott képességgel csak nagyon nagyon kevés ember rendelkezik.

Ami a levitációt érinti, ezzel a képességgel számtalan magas Szintű jógi is rendelkezett, de ez nem volt öncélú a számukra. Nekik nem volt szükségük olcsó cirkuszi mutatványokra, ők a léleknek a természettel való egyesülést keresték, és mindazon sajátosságok, amelyek a cél elérése közben nyilvánultak meg, azok mellék jelenségként, önmaguktól keletkeztek.

FORRÁS: Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila: Откровения Космоса Человек О левитации

www.higher-world.ru