KOZMIKUS SZÖVETSÉGI CSILLAG”

2018.11.14 22:00

A "Kozmikus Szövetségi Csillag" amulettnek a jelenlegi szakaszban való közvetlen bevezetése az ember életébe, már egy sokkal magasabb típusú energiákkal való munkára tervezett ahhoz, hogy sikeresen és megérdemelten átmenjen a hatodik fajba. Mivel az ötödik faj és a hatodik faj különböző frekvenciájú energiákkal dolgozik.

A beavatott- feltöltött "Kozmikus Szövetségi Csillag" amulett megszerzése menekvést ad az 5-faj embere számára, még azoknak is, akik mivel nem olvasták Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila könyveit nem tudták, hogy már létezik az Új Tudás - Ismeret.

Az amulettek megváltoztatják a jelenlegi emberek szellemi állapota kompozitjait és megnövelik viselőik energetikáját. Természetesen nem lesz mindenki tisztában az adott szimbólum jelentésével, sokan csak másokat utánozva fogják hordani, viszont az emberek energetikája mindenképpen változni fog és már a megváltozott energiával fognak dolgozni.

 Vagyis az elterjedőben lévő "Kozmikus Szövetségi Csillag" szimbólum, idővel nagyon nagy jelentőséggel fog rendelkezni, mivel az adott szimbólum egy szép formában kivitelezett - energia átalakító a maga nemében.

 Mindenekelőtt a „Kozmikus Szövetségi Csillag” a Kozmikus Közösség „Szövetségének” a szimbóluma, amelyhez a Földet az irányításuk alatt tartó kilenc Hierarchikus Rendszer is tartozik. A „Kozmikus Szövetségi Csillag” minden egyes sugara a Rendszerek egyike Hierarchiájának pozitív és negatív részekből álló piramisát szimbolizálja.

 A Kilencedik Rendszer középen található, és az egyik Rendszerből a másik Rendszerbe való átmenethez szolgál. Ez azon különböző dimenziók szövedékéről tesz tanúbizonyosságot, amelyek bizonyos meghatározott felépítésbeli Törvényekkel kapcsolódnak egymást között a térben.

Ezen kívül a "Kozmikus Szövetségi Csillag" még kilenc olyan alapvető minőséget - tulajdonságot is szimbolizál az emberiség számára, amelyet ki kell fejlesztenie önmagában.

 Mint: szeretet, remény, hit, jóság, üdvözülés, könyörület, alázat, lelki emelkedettség és felelősségtudat.

Vagyis, aki kis energiával rendelkezik annál az amulett is kis energiával fog dolgozni, aki viszont magas Szintű energiával rendelkezik, annál az amulett a magas energiákkal fog dolgozni.

 A "Szövetség" szimbóluma hatalmas belső befogadóképességgel rendelkezik és a századik fejlettségi Szintű ember energia potenciáljára tervezett. Viszont a XXI. század elején már eljött az ideje az elfelejtett szimbólum felélesztésének és a mindennapi életbe való beillesztésének, valamint új értelmi tartalommal való felruházásának.

 1. Védelmi funkció:

2. Az ember aurája és fizikai egészsége helyreállítása, az adott konstrukcióban található energiák átadása, vagyis kisugárzása által valósul meg. Ami által kijavításra kerülnek az ember finomenergetikai testeiben keletkezett hasadások, kiegyenlítésre kerül az energiamező, ami pozitíven hat az ember fizikai burka egészségének feljavítására.

 3.Elősegíti a gyógyulást és segít az energia pótlásában, abban az esetben amikor a szervezett energiát veszít stressz helyzetek vagy betegségek következtében, vagyis amikor az aura minimálissá válik.

 4. Felveszi a harcot az ember bűnös -vétkes energiáival szemben, értésére adva mindezt a test bizonyos égető érzésén vagy más különböző jelzéseken keresztül. Amikor az ember nem a maga fejlettségi Szintjének megfelelően, vagyis helytelenül cselekszik, akkor az amulett égető érzéseket vagy hevületet is kiválthat a mellkason. Viselőjénél akár diszkomfort érzés is megjelenhet felvételkor. Valamint más érzések és jelzések is jelentkezhetnek.

5.A szimbólum arra is emlékezteti az embert, hogy melyek azok az elsőrendű fontosságú minőségek - tulajdonságok, amelyek az ISTENHEZ vezető fejlődési úton szükségesek.

 Az adott taszítást az emberek úgy fogják érzékelni, mint a mágnes töltését: ahol a plusz és a mínusz taszítja egymást. Mindez abban kerül megnyilvánulásra, hogy lehetetlenné válik az adott amulett viselése és a „Csillagtól" eredő impulzus égető érzést vált ki az ember testében, így az amulett levételére készteti viselőjét. Vagyis az erősen bűnös ember nem fogja tudni hordani. Ezért csak a szellemileg-lelkileg tiszta emberek fogják tudni hordani és kaphatnak tőle védelmet. A méltatlanokat a „Csillag” meg fogja büntetni.

 A medál az ember energiáival való kölcsönhatás következtében fog feléledni. Az amulett felgyűjti az ember felesleges energiáit és akkor fogja átadni számára, ha legyengül vagy megbetegszik és energetikai segítségre lesz szüksége, valamint elűzi a külsőleg érkező és az amulett energiapotenciáljánál kisebb energiapotenciállal rendelkező fertőző betegségeket.

 Hiszen majdnem mindegyik betegséget meg lehet gyógyítani egy sokkal nagyobb erőhatalommal rendelkező energiával, amely elnyomja a betegséget. Amint az ember beszerez egy „Kozmikus Szövetségi Csillag” amulettet és elkezdi hordani, úgy fokozatosan rokonul vele a saját energetikájával.

 Az amulett már egy bizonyos idő elteltével energetikailag individuálissá válik és tartalmazni fogja a tulajdonosa számos jellemvonását. Az adott energiák alapján egy jó extraszenz például megtudhatja, hogy ki az adott amulett tulajdonosa, valamint magáról az emberről is kiolvashat számos információt. Ezért is célszerűbb, hogy ne fogja meg senki más, hogy ne keverje bele a saját energiáját.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA