KOZMIKUS NEVEK

2015.02.16 12:28

KÉRDÉS: Kiknek adnak kozmikus neveket, vagyis mely fejlettségi Szinttől kaphatnak a lelkek kozmikus nevet? Ki rendelkezik velük?

VÁLASZ: Az emberiség Tanítóinak, a küldötteknek és a misszionáriusok lelkeinek adnak ilyen neveket a Felsőbb Hierarchokkal és az Égi Intézőkkel való kapcsolattartás céljából. Földi síkon csak néhány tízre tehető a számuk.

Betűkön alapuló kozmikus neveket csak az embereknek adnak, mivel az adott lényeknek ezen alapszik a dolgok értelmezése és az egymással való kommunikáció ténye. Az Égi Vezetők és az Égi Irányítók adják a neveket.

Viszont minden egyes lélek rendelkezik kód nevekkel, vagyis pontosabban számkódokkal. Ezek lehetővé teszik a lelkek ellenőrzését és megkönnyítik a rendszerezésüket is, vagyis egy adott helyhez való rögzítésüket vagy valamilyen más világba való továbbításukat is.

Viszont a kozmikus nevek más jelentőséggel bírnak. Azért adják, hogy kiemeljék az emberiség közül a lelkeket. Az Égi Vezetőknek és az Égi Intézőknek a közvetítői -kapcsolat kialakítása céljából könnyebb a betűkön- hangokon alapuló kombinációt alkalmazniuk.

Ezért, vagyis a közvetítői- kapcsolat kialakításának a könnyebbsége miatt és a meghatározott energiacserének megfelelően, az Égi Vezető ( vagy Égi Intéző) saját maga választ a tanítványának kozmikus nevet.

A misszionáriusok számára a kozmikus neveket mindig az Égi Intézők határozzák meg. Ők építik fel magát a terv / projectet is, úgy mint egy kép témáját, amelybe harmonikusan illeszkednie kell az adott névnek a terv / project energetikájának megfelelően.

A különböző generációknak megvannak a saját, leginkább elterjedt neveik, és ez mindig kapcsolatban van az adott generáció energia potenciáljával. A különböző generációk különböző energia potenciállal rendelkeznek.

Kozmikus neveket csak azok a lelkek kapnak, akik a földi hierarchia kilencvenedik – századik fejlettségi Szintjén tartózkodnak. Valamint az ISTENI Hierarchia első Szintjein levő, és az emberiséggel foglalkozó Lények is rendelkeznek kozmikus nevekkel, vagyis azok, akik nyelvi - kommunikációs kapcsolatban vannak az alattuk állókkal.

A lelkek kozmikus nevei az egyik Szintről a másik Szintre való átmenetkor, megváltoznak. Mindez a lelkek belső energia minőség felgyűjtéseinek és az adott felgyűjtések transzformációinak az eredményeképpen történik.

Forrás: Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila: Выпуск № 11 «Тайны Высших Миров»