KÖVÉRSÉG

2013.04.07 21:43

KÉRDÉS: Némelyek sok zsíros és lisztes ételt fogyasztva is vékonyak maradnak, míg én például csak zöldséget, gyümölcsöt eszem (zsírt és sót egyáltalán nem fogyasztok) és egyszerűen már a folyadéktól is gyorsan hízok. Mi rosszat követhettem el az előző életemben, hogy jelenleg így szenvedek?

VÁLASZ: Jelenleg ez a kérdés nagyon sok embert érint a bolygónkon. Ez nem büntetés, hanem a jelen kor következménye. Minden az ön finomenergetikai felépítésén alapszik.

Jelenleg a Kozmoszból nagyon erős energiák áramlanak, és az emberek némelyikénél a kövérség  az ezen  energiák ellen való védekezés. A kövér emberek a testükön keresztül erőteljes energiákat közvetítenek le a földbe.

Amerika lakosságának a fele túlsúlyos, vagyis súlyuk meghaladja a 100 kilót. Mindez nemcsak az étkezéssel van kapcsolatban, hanem azzal is, hogy Fentről erőteljes energiákat közvetítenek a testükön keresztül a földbe.

Pontosabban ezeknek az embereknek gyengén működik az éter testük finomenergetikai konstrukciója.  „A Kozmosz Kinyilatkoztatásai” című könyvben mi már írtunk arról, hogy az ember alakjára hatással van az első finomenergetikai burok/test, amely mintegy „fűzőként”/keretként szolgál a fizikai test számára.

Ha az éter test erős, akkor erősen tartja a fizikai test állandó formáját, ha viszont gyenge, akkor képtelen biztosítani az ember számára az állandó méretet.

Vagyis a kövér emberek a hatalmas mennyiségű kozmikus energia áramlatok  földre való közvetítői, pontosabban az adott technikai misszió öntudatlan teljesítői.

A sovány ember viszont erős éter testtel rendelkezik, amely képes megbirkózni az erőteljes energia áramlatokkal. Természetesen azok az emberek, akiknek az éter testük gyenge, nem képesek védekezni a kozmoszból érkező erőteljes energia áramlatok ellen, és ezért a fizikai testük szétfolyik és elveszti a formáját. A test védekezve az energiák ellen zsírsejteket kezd el növeszteni, amelyek az energia felesleget halmozzák fel magukban, hogy ezáltal növeljék a fizikai test energia potenciálját. Számos testes /kövér ember fizikai testének az energia potenciálja ezért sokkal magasabb, mint a közepesen kövér vagy a sovány embertársai energia szintje.

Mindez teljesen normális lenne, ha nem lenne „divat” a soványság. A negatív Rendszer azért terjeszti ezt a tendenciát, hogy rákényszerítse a kövér embereket a szenvedésre.

De a legjobb, hogyha megváltoztatják az önmaguk kövérségével kapcsolatos nézőpontjukat. Némelyeknek pszichológiailag is sikerül felülemelkedniük a túlsúlyukkal kapcsolatos problémákon.

Forrás: www.higher-world.com