KLÍMAVÁLTOZÁS

2022.07.25 10:51

....A Planetáris lelkeken keresztül nemcsak az Új Információnak az emberi közegbe való közvetítése történik, hanem az energiáknak a Föld számára való átadása is. A fizikai szintű folyamatokról sem szabad elfelejtkezni, mivel ezek a legfőbb folyamatok. Az egyik közvetítői kapcsolat alkalmával ISTEN mindenkit arra figyelmeztetett, hogy rövidesen „nagyon meleg „lesz, hogy készüljön fel erre az ember.

....A klíma nem tud önmagában és önmagától megváltozni, mivel ehhez szükség van a Földdel folyamatosan dolgozó Kilenc Hierarchikus Rendszer bizonyos meghatározott munkájára. Ebbe a munkába beletartozik a planetáris lelken - mint amilyen lélekkel Szeklitova Larisza is rendelkezik - keresztül való erőteljes energiák bolygónk számára való továbbítása. Az adott folyamat már több éve tart és az eredmény mindenki számára látható.

..Szeklitova Lariszának az ISTENNEL folytatott egyik közvetítői kapcsolata alkalmával ISTEN érintette a Földre továbbított óriási erőhatalommal rendelkező energiák kérdését, magyarázatot adva mindarra, amit az emberek csak jóval később érzékeltek önmagukon.

 Pontosan a továbbított hatalmas energia mennyiség az oka annak, hogy a Föld különböző részein hatalmas erdőtüzek és mocsártüzek keletkeznek elsöpörve az útjukba kerülő összes települést.

 Szeklitova Larisszával és velünk folytatott egyik közvetítői kapcsolat alkalmával ISTEN így kezdte az egyik szeánszát:

 „ Még abban az időben, amikor önök még Nálunk /ISTEN voltak (vagyis a Földre való inkarnálódásunkig, mi Vele/ISTEN voltunk az Égi szférákban)*, MI elgondolkodtunk azon, hogy miképpen tudnánk Magunk felé, vagyis a szellemi-lelki irány felé, és nem a földi irány felé fordítani az emberiséget. Viszont azt nem vettük figyelembe, hogy egy ilyen fordulattól milyen nagy számú ember kerül majd dekódolás alá, mivel az ember pszichéje a Számunkra nem elfogadott irányba rendszeresen elhajlik.

 Ezért bizonyos tesztek által, és a MI információnk értelmezésén keresztül számtalan lélekről kiderült azok selejtessége. Viszont senki és semmi sem fogja megállítani az ÉN/ISTEN szándékaim megvalósulását. Grandiózusak a szándékaim.

 Az embernek meg kell értenie a legfontosabbat: ÉN/ISTEN azért rombolok, hogy teremthessek. ÉN soha semmit sem pusztítok el értelem nélkül. Ahhoz, hogy a hatalmas mechanizmus (mint amilyen a Föld) rendben működjön, ahhoz energiára és a rendszer szervezésére van szükség. Ha nem lesz rend, akkor megjelenik az ellentéte a káosz.

 A Földön az Általam/ISTEN tervezetteknek a kilencven százaléka káosz lett. Az emberiség már több esetben is lehetőséget kapott a hibák kijavítására, de nem élt vele. Ezért ebből adódóan nagy mennyiségű lélek kerül majd "újraolvasztás" ( dekódolás) alá. A dekódolás alá nem került lelkek pedig, majd új emberi testbe fognak leszületni. Ők már az Új kor új fajának képviselői lesznek.

 MI meg fogjuk háromszorozni az Általunk jelenleg a Földre továbbított hatalmas energia mennyiséget. Készüljenek fel arra, hogy melegük lesz.

 Az adott energia segít a Földnek és a tiszta lelkeknek a magasabb fejlődési Szintre való felemelkedésben. Mondhatjuk úgy is, hogy az adott energia a Felemelkedéshez szükséges start energia.

 De egyidejűleg mindazon összes eltévedt lelket, akik belesüllyedtek a bűnök és hibák mocsarába, ez az energia meg fogja semmisíteni, el fogja pusztítani. Ettől majd a Földön el fog indulni egy hatalmas járvány. A tisztogatás hatalmas sebességgel zajlik.

 Újra, viszont már az utolsó alkalommal ÉN/ISTEN kinyújtom kezem mindazok felé, akik meg akarnak menekülni. A Bennem igazán hívő az új külsőmben is felismer ENGEM, a hitetlen és kételkedő viszont továbbra is a süllyedő bárkába fog kapaszkodni. Még egyszer elmondom, hogy az Általunk továbbított nagy potenciálú energia következtében, a gyenge testeknél rövid időre megnyílhatnak bizonyos képességek. Viszont ez elpusztítja őket. Ettől vagy megőrülnek, vagy rövid időn belül elhaláloznak.

 Természetesen a hatalmas energia lebocsátás következményeként új típusú betegségek is megjelennek, de ezek a betegségek csak a gyenge potenciálú lelkeket fogják érinteni. Az erős potenciálú és lélekben tiszta embereknek nincs mitől félniük. Ez az energia nem égeti el őket, hanem felemeli.

 Ami az alacsony Szintű embereknek halál, az a magas Szintű embereknek élet, ami az alacsony fejlettségűeknek áldás, az a magas fejlettségű embereknek halál. Erre mindig emlékezniük kell."

 

FORRÁS : SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA  " A VALÓSÁG REJTÉLYEI"