KATAKLIZMÁK

2023.02.22 21:26

"....A Fentiek- Felső Erők a kataklizmákat a számos dekódolásra kerülő, és degradálódott lélek megbüntetésére használják, a Föld azon területeire irányítva őket, amelyek egy idő után pusztításnak -rombolásnak lesznek kitéve.

 Azonban némely magas lélek sem kerülheti el a bennük való részvételt, mivel ez próbatétel lesz számukra, és bizonyos minőségeik-tulajdonságaik szilárdságának tesztelése. Sok lélek mindenét elveszíti a hurrikánokban, földrengésekben, árvizekben, még a rokonaikat és szeretteiket is, szenvedni fognak, átgondolják és értelmezni fogják a történéseket.

 A látott tragédiák óriási léptéke áthatja szívüket fájdalommal, részvét és együttérzés ébred fel lelkükben, a vágy, hogy másokon segítsenek. Aki túléli a katasztrófák borzalmát, más emberként tér vissza az életbe, és más szemmel néz majd a világra.

 Humánusabbá válik, és a jóság útjára lép. Mindezen megpróbáltatások az ember minőségeinek-tulajdonságainak egy újabb jó tesztje, amelyekre szüksége lesz az értékelésekor a hatodik fajba történő átvezetésénél.

 Bármely nehéz szituáció egyfajta vizsga, amelyek alapján a lélek képességei, minőségei-tulajdonságai kerülnek megítélésre és értékelésre...."

FORRÁS: Л.А. Секлитова, Л.Л. Стрельникова, «Человечество», т.9., гл.7.