KARMA FELGYÜLEMLÉS

2014.12.19 20:55

Kérdés: Az emberek az alacsony tudatossági szintjükből kiindulva, valamint a bizonyos fokú szabadság megléte következtében, hibákat követnek el, amely által karmát gyűjtenek fel maguknak. Amit majd egy adott életben ledolgoznak, majd a következő életben megint hibákat követnek el – és megint karmát gyűjtenek fel maguknak, amely hozzáadódik az előző karma mennyiségéhez.

Az adott folyamat egy hólavinaszerű növekedési tendenciát eredményez, egy zárt kört, amelyből nehéz kivergődni. A lény már néhány testetöltés után is, olyan nagy mennyiségű energia tartozást halmoz fel, hogy valójában a ledolgozás folyamata már képtelennek is tűnik. Ebből adódóan megnő a valószínűsége annak, hogy átkerül a negatív Rendszer negatív Hierarchjához vagy dekódolás alá kerül. Mi a megoldás, vagyis hogy lehet kijutni a keletkezett helyzetből?

Válasz: A Felsőbb Tanítók által már régen kidolgozásra került a megoldás. Vagyis nem engedik meg, hogy az ember nagy mennyiségű energia tartozást halmozzon fel az adott életében. A Felsőbb Tanítók mindenre saját mértékkel rendelkeznek. Ha az ember a következő életében nem dolgozza le az előző élete karmáját, sőt még új energia adósságokat is felhalmoz, akkor súlyos betegségeken keresztül, deformált testekbe való leszületéssel, valamint nehéz élethelyzetekkel kényszerítik rá őt a Fentiek a ledolgozásra. Olyan élethelyzetekbe kerülnek a Fentiek által, amely mérhetetlen szenvedéssel és megpróbáltatásokkal jár. Például a hajléktalanok, akik olyan helyzetbe kerülnek, amely rémálommá változtatja az életüket. Viszont az adott körülmények által kerül ledolgozásra az előző életeik energia tartozása- karmája.

A Fentiek nem engedik az energia tartozások mérték nélküli felgyűjtését, csak 10 testetöltés erejéig, miután azok a lelkek, akik nagy mennyiségű energia tartozást gyűjtöttek fel, azok először szenvedéseken keresztül ledolgozzák azt, majd utána dekódolásra kerülnek. A Fentieknek az a véleménye, hogy az adott lelkeknek nincs semmi keresnivalója az evolúciós fejlődési folyamatban. Ha az ember az elején normális módon fejlődik, majd a 10 testetöltése után kezd el karmát gyűjteni, akkor ugyan úgy, mint az előzőek, a következő 10 testetöltés után dekódolásra kerülhet. A Fentieknek nincs szüksége olyan lelkekre, akik nem hoznak a számukra hasznot. Mindaz, ami képtelen a fejlődésre megsemmisítésre kerül ( természetesen először félelmetes kínok között ledolgozzák a tartozásaikat). Ők nem sokat teketóriáznak az emberekkel. Mert most érkezett el az ideje annak, hogy az emberek elkezdik szenvedéseken és betegségeken keresztül ledolgozni az karmájukat - energia tartozásaikat, azért is lett olyan nehéz a jelen időszakban számtalan ember élete.

FORRÁS:Л.А. Секлитова, Л.Л. Стрельникова

2012: конец света —

оптимистичные предсказания