KARMA A JÖVŐBEN

2024.01.10 18:29

 - Kétezer (2000) után, a két korszak találkozásakor, az ötödik faj emberei átmennek a hatodik fajba. A karmájuk tovább folytatódik, vagy tiszta lappal fognak indítani? 

-A karmájuk megmarad és tovább is folytatódik, mivel az emberek között semmilyen ultraúj kapcsolat nem fog rögtön kialakulni. A kétezredik év után azok a lelkek, akik még nem fejlődték meg a szükséges Szintet, azok egy új programmal, és az előző, de új fejlődési Szintre emelt karmával tovább folytatják a tökéletesedésüket.

 - Mi az emberek némelyike elmondásából úgy halottuk, hogy a kétezredik év végére már nem lesz karmája az embereknek. Min alapszanak ezek a kijelentések?

 - Igen, így is mondhatjuk, attól függően, hogy milyen nézőpontból tekintünk a karmára. Ha azokat a lelkeket vesszük, akik a teljes dekódolás alá fognak esni, vagyis teljesen eltűnnek a Föld színéről, akkor nekik nincs karmájuk.

 A megsemmisítésre kerülő lelkeknek nincs karmája. Ezért aztán azt csinálnak, amit csak akarnak és mindezt büntetlenül. Viszont azoknak az embereknek, akiknek rosszat tesznek, azoknál a következő életben automatikusan levételre kerül a karma, mert már nem kerül ledolgozásra azok által a lelkek által, akik a rosszat cselekedték.

 Annál is inkább, azok az emberek, akik az elkövetkezőkben dekódolandó lelkek cselekedeteitől szenvedtek, és károsultak, azoknál az elkövetkező kettő-, vagy három inkarnációban is levételre kerülhet a karma. Mindez bizonyos energetikai folyamatokkal van összefüggésben. 

De önmagában a karma, mint büntetési és tanítási módszer, a hatodik emberi faj számára is megmarad. A második ok, amiért a lelkeknek esetleg nincs karmája az, hogy a lelkek egy része átmegy a Sátánhoz, akinél a fejlődés törvényei szerint a karma hiányzik.

 Ezért aztán nekik sem lesz karmájuk. Harmadszor, a karmáról elmondhatjuk azt is, hogyha energetikai nyelven beszélünk róla, akkor nem létezik. Ebben az esetben a karmát fizikai folyamatként tekintik, és ezért mondhatják azt, hogy a karma nem létezik, hanem csak az egyén számára szükséges meghatározott minőségű energia típusok felgyűjtése létezik, amelyek a program által meghatározott szituációkon keresztül nyilvánulnak meg, bizonyos fejlődési tendenciában.

 -A kétezredik év küszöbéig a lelkek némelyike még képtelen volt fejlődésében a következő lépcsőfokra lépni. Ezek a lelkek még ezer évre hátramaradnak a fejlődésükben? 

- Nem, nem maradnak hátra ezer évre. Mi találunk megfelelő helyet számukra az elkövetkező tökéletesedésükhöz, és így a folytonosság elvén alapuló fejlődésük tovább folytatódik. De általában az összes méltó lélek átmegy a hatodik emberi fajba.

 - Hova irányítják azon emberek lelkeit, akik a karmájuk miatt nem felelnek meg a hatodik faj új kapcsolatai létrehozásához?

 - Őket a sokkal alacsonyabb Szintű bolygókra és világokba fogják irányítani, amelyek megfelelnek majd a fejlettségi Szintjüknek és a karmájuknak. 

- Amikor a lelkek átmennek a Földről más bolygókra és más civilizációkba, akkor is folytatódik a karmájuk?

 - Igen.

 - Előfordulhat-e ilyen esetekben esetleg olyan is, hogy átmenetkor valakinek likvidálódik a karmája?

 - Az Én/ISTEN világomban-nem. Csak a Sátánnál kerül likvidálásra.

 - Ha a lélek számára szabad választási lehetőség nélküli programot fognak összeállítani, akkor is lesz karmája a léleknek?

- Nem, a szabad választás a hatodik fajnál is megmarad. Ha hiányozna a választás szabadsága, akkor az ember robottá válna.

 - És hogy van ez a Sátánnál? Hiszen nála nincs szabad választás. 

- Az Ő világában a fejlődés teljesen más minőségű energiákban történik, ott a tudatosság-és az intellektus is egészen más Szintű, vagyis a lélek a fejlettségének egy magasabb Szintjén kilép a robotizáció kereteiből. Robotok csak az emberek között lehetnek. Ezek valójában azok az emberek, akik a negatív Rendszertől választási szabadság nélkül dolgoznak, átalakulván robotokká, mivel sok mindent nem értenek és képtelenek felfogni, hogy miért is helytelenek a cselekedeteik. Ők csak teszik mindazt, amit a programjuk szerint tenniük kell, és eközben a lelkük sem az ellentmondások harcát- sem pedig a szenvedést sem éli át. És ezért így ők már robotok.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " A LÉLEK. A LÉLEK FELÉPÍTÉSÉNEK TITKAI"