ISTENI Szeretet

2016.03.05 13:18

-Mit jelent az ember számára az ISTENI Szeretet? Ez a legmagasabb Szintű szeretet minőség, vagy csak egy sajátos energia típus átadása? 

ISTEN válaszol:

-A szeretet érzése, először is: egy olyan sajátos energia típus, amellyel nem rendelkezik minden lélek és a hasonló szeretet minőségek sem, következésképpen az adott energia típus a fejlődés folyamán a számtalan szituáció megélése és a nehéz kapcsolatok megtapasztalása következtében kerül felgyűjtésre. Az ISTENI Szeretet- egy nagyon erőteljes energia típus, amely mindenre és mindenkire kiterjed az ÉN birodalmamban, értve ez alatt a Világegyetemeimet is.

A földi sík számára az „ISTENI Szeretet” fogalom nagyon sok mindent magába ölel, hiszen ez az érzések fejlődésének az etalonja, amelynek az eléréséhez minden embernek törekednie kell. A legmagasabb etalon az ember számára a minden élő iránt érzett szeretet kifejezése. Abszolút minden élőnek a szeretete – az ÉN/ ISTEN Hierarchiám alapvető elve, mivel a szeretet minősége teszi lehetővé mások létezését. És ami a legfontosabb: örömöt és emelkedett állapotot idéz elő magánál a szerető léleknél. Hiszen szeret, és ettől jól érzi magát, mert a lélek úszik a boldogságban.

Mindez a fizikai síkon abban nyilvánul meg, hogy ez által a lelkek olyan sajátos energia típussal töltődnek fel, amelyek a Kozmosz Magasabb Szintű teremtő energiáihoz tartoznak. Beburkolva mindenkit és mindent szeretettel, ez által segítve az életüket és a fejlődésüket, az ÉN Szeretetem elősegíti a Világaim erősödését és virágzását, vagyis a Szeretet megerősíti őket, ellentétben például a gyűlölettel ami mindent lerombol, megöl és magát az adott világot is legyengíti, ami végeredményképpen a pusztuláshoz vezeti.

Ezért az ISTENI Szeretet egy természetes állapot minden egyes olyan Magasabb Szintű Egyén számára, aki az evolúciós fejlődés útján haladva kiszélesíti a létezése határait. Erővel és kényszerítéssel nem lehet tágítani a világokat, hiszen bármily nemű kényszerítés ellenállást vált ki, ami következésképpen pusztulást, gyengülést és a határok csökkenését eredményezi. Csak az Egyetemes Szeretet az, ami elősegítve mindenki felvirágzását, elősegíti az általános egésznek is a felvirágzását.

FORRÁS: részlet  Szeklitova Larisza, Sztrelnikova Ludmila:  " Magasabb Világok Titkai" című könyvből