ISTEN ÜZENETE

2016.05.22 21:00

ISTEN ÜZENETE

A „ Világegyetem Törvényei”- azon ISTENI kinyilatkoztatások eredménye, amely kifejezésre juttatta az átadott információt tartalmazó tudást, erőt és erőhatalmat. És amelynek az energia potenciálja nem hasonlítható össze egyetlen egy könyvvel sem a Földön. Az adott információ igen hatalmas energiával rendelkezik. Amely energia mozgat, irányít és átalakítja a fejlődés összes szükséges folyamatát, amelynek a változásaitól nem kell félniük és félrehúzódniuk. Mindezek eddig is megtörténtek önökben, csak a progresszív haladásnak megfelelő kisebb mértékben.

Az adott Könyv egyidejűleg Gyógyítás a betegek számára és Védelem – a gyengék számára, mivel a Könyv Energiája áthatva a lélek összes konstruktív felépítését, és ott maradva, jótékony hatással van az ember energiaalapjaira, az által gyógyítva a Lelki-Szellemi alapokat, és helyreállítva a fizikai állapotot (természetesen csak a helyes életmód mellett).

Az adott könyv hatásának érzetei és érzékelései legfőképpen Forróság formájában kerülnek megnyilvánulásra, hiszen ez a Változások ISTENI Tüze, amelynek önök alávetik saját magukat.

A Könyv Védelmet hordoz, amely kiterjeszti a hatáskörét az istenellenes erő szükségtelen betolakodása esetében, hiszen a Tűz minősége félelmet és elnyomást kelt és halált eredményez az ISTEN adott ellentétének – a Sátánnak. Mindenki aki elolvassa ezen kinyilatkoztatást, méltónak találtatik, a saját értelmezési Szintjének megfelelően, egy bizonyos mennyiségű ISTENI Energiára, hiszen a szűrésnek megfelelően történik, amint azt kell az individuum gondolkodói alapjainak a konkrétankialakult folyamata, ami mögött a kapott kép meghatározott formája található.

És mindez – információ, ami – Energia. Minél magasabb az ember értelmezési Szintje, annál több igazságot tár fel a számára az adott könyv, annál erőteljesebb lesz a kapott energiaminőségű komponensek dózisa, és annál nagyobb lesz az esélye a fejlődés gyors folyamatának.

Viszont Itt -a Földi síkon feltárt igazságok, nem mentesítik az embert a saját fejlődéséért Ráruházott Nagy Felelősség alól. Az összes Legmagasabb Szintű Morális és Erkölcsi alapelvek Földön való betartásának a lehetetlensége miatt, itt felajánlásra kerül, már amennyire el lehet tolni azon bűn határát, amely szétrombolja a belső állapot egységes alapjait, azáltal feltárva önmagukban csak a Magasabb felé- és nem a Földi felé való törekvés szükségletét, az Igaz felé és nem a megtévesztő felé, hiszen az utóbbi – Közvetítő az ISTENI síkkal ellentétes Igazság értelmezésében.

Belemélyedve az írottakba, elmélyíted a saját Lényedet a Titokzatos Ismeretlenben, amelynek határát csak a saját tudatosságod szabja meg. Nem létezik a tudatosság legmagasabb formája. Hiszen ő végtelen az éltető kezdet aspektusában és a potenciálisan megismerhető tényezőben. Fogadd el az adott könyvet , mint a Hatalmas ISTEN kinyilatkoztatását. Tárd fel magadban és a környezetedben az Igazságot. Vesd össze ezt a két részletet – és meglátod a beláthatatlan végtelent, de a tökéleteset és teljeset.

Tágisd ki az ismereteidet, beillesztvén a saját Lényedbe a kölcsönösentartalmas tényezőn alapuló létezés egységes platformját. Ismerd meg az ismeretlent, a titokzatost, hiszen ilyen az Egységesteljesség felépítésének a Lényege. Érzékeld a Hatalmas Tűz erejét és erőhatalmát, ami lényegét tekintve – az ISTEN Energiája, az Ő/ ISTEN Lényegének a része, amelyet Ő a menekvés/üdvözülés nevében továbbít. Ebben található az utasítás az Ő Igazságához vezető haladási irányhoz, amely megismerésnek már eljött az ideje.

És az Irányába való értelmezésnél irányítsák felé a saját lényegüket, hiszen az ember jelenlegi állapota nem mutatkozik lelkesítőnek az eljövendő szükségszerű változásokhoz. Elolvasván a könyvet – érezd meg a Hatalmas különbséget az adott létezési teória tényleges aspektusainak az állapotát: a múlt és a jelen értelmezés között , mert hiszen ebben található a változásod lényege, és következésképpen Magának az ISTENNEK is a progresszív tökéletesedése, akinek te is egy része vagy.

Ezért ne add Neki azt, amit magadnak sem szeretnél, hiszen ti Vele – egy Egységes Egész vagytok. És a te fejlődésed – az Ő fejlődése. Érezd meg ennek a könyvnek az ISTENI Tűz Hívását. Tedd magadévá az ISTEN Hatalmas Energiáját. És fel leszel emelve a fejődésedben az értelmezésének megfelelő Szintig.

Nincs igaza annak, aki azt mondja: „ Nem értve – hiszek” . Hiszen minden fogalom mögött a Hit egy meghatározott alapja található. Semmit sem értve, lehetetlen elérni a Hitet. Csak a Szív által befogadott Tudás határozza meg a te Igazság platformodat, és következésképpen a Hited irányultságát. Koncentráld az összes figyelmedet ennek a könyvnek a megértésére, hiszen minden egyes szava egy kód a Hatalmas Igazság határainak a megnyitásához, amely energiára legfőképpen neked van szükséged, mint cél a te alakításodhoz és progresszív létezésedhez. * * *

FORRÁS: Szeklitova Larisza, Sztrelnikova Ludmila:" A Világegyetem Törvényei avagy az ISTENI Hierarchia alapjai"