ISTEN Földre való leereszkedésének célja

2022.02.20 18:59

, …... ISTEN Földre való leereszkedése nem azt a célt szolgálta, hogy mindent elpusztítson: az embereket, a világot, és a bolygót. Ő azért jött, hogy átadja az új TUDÁS-ISMERETET, és megvalósítsa a réginek az újba való átalakítása grandiózus tervét, hogy a múltat - jövővé, és az alacsony Szintet - magasabb Szintté alakítsa. De nem szabad elfelejtkezni ISTEN haragjáról, valamint a bűnösök-, a hitetlenek, és a farizeusok Ítéletéről sem. 

Minden átalakítás a régi lerombolása által történik. Erre a célra az ISTEN utasítása alapján érkezett a Földre a negatív Rendszer, amelynek feladata a minket körülvevő világ lerombolása. A pozitív Rendszerhez tartozó egyének ilyennel nem foglalkoznak, ezért ISTENNEK a negatív Rendszer egyéneit kell megbíznia a lerombolással. Amely cselekedetekben az emberek az Antikrisztus tevékenységét látják. Minden szétesik, elromlik, meghal körülöttük. De mindez az ISTEN szigorú tervei alapján történik.

 Minden elvégzett rombolás célja – a régi világ új világgá való átalakítása, a következő fejlődési Szintre való emelése, valamint az egész bolygónak egy még sokkal magasabb fejlődési Szintre való emelése. Ez nem jelenti mindennek a végét, hanem a Föld, és az emberiség egy új fejlődési ciklusának kezdetét.

 Csak ISTENNEK van joga ahhoz, hogy lejöjjön a Földre, mert a Föld az Ő tulajdona. A negatív Egyének az ISTEN megbízása alapján érkeznek, hogy megvalósítsák az ISTEN terveinek megfelelő grandiózus átalakításokat.

 Ezért, ha az Antikrisztus eljön a Földre, akkor ez azt jelenti, hogy ő az ISTEN által lett leküldve a lelkek magas Szintű minőségei - tulajdonságai, és Hitük ellenőrzése céljából. Az Antikrisztus valójában - a lelkek hatalmas csábítója és züllesztője. Az ő célja – ebben az esetben nem a rombolás, hanem a lelkek megkísértése és elcsábítása, valamint a lelkek hibák elkövetésére való kényszerítése, elcsábítva ez által őket a negatív Rendszerbe.

 Az Antikrisztus - nem maga a Sátán, hanem az egyik szolgálója. Az embereknél nagyon pontatlanok az ez irányú fogalmak, ezért most pontosítjuk azokat.

 Annál is inkább mivel, mint ahogy azt nekünk a Fentiek mondták, az Antikrisztus nem csak egy példányban lesz képviseltetve a Föld átalakulási periódusában. Többen lesznek megbízva ezzel a feladattal, különböző időben és különböző országokban fognak létezni: az egyik levonul az élet színpadáról, majd rögtön követi őt egy másik, hogy folytassa ugyanazokat a feladatokat.  A földi világ rombolásait a Sátán által vezetett negatív Rendszer cselekszi, amely Rendszerbe számtalan destrúktúrizációt – rombolást- pusztítást végző Lény tartozik.

 De minden az ISTEN utasításainak megfelelően történik, vagyis a következő hatodik emberi faj számára szükséges világ felépítése tervének megfelelően.

 Csak az ISTEN tudja, hogy mi az, amit meg kell semmisíteni, mit kell átalakítani, hol jobb mindent lerombolva újat építeni, és hol lehet folytatni az építkezést. A Föld az ISTEN világa, és csak Ő tudja, hogy miképpen kell átalakítani, és legfőképpen csak Ő tudja azt is, hogy mi célból.

A Sátán sohasem pusztítana és rombolna le bármit is, az ISTEN utasításai nélkül, a saját akarata eredményeképpen. A Sátán nemcsak teljes egészében alá van rendelve az ISTENNEK, hanem teljes mértékben függ Tőle, ezért kénytelen engedelmeskedni az Ő akaratának, és csak az ISTEN által meghatározott kereteken belül cselekedni.  

ISTEN kétezer évenként jön le a Földre, hogy megmutassa, és átadja a következő fejlődési irányt az emberiség számára.

 ISTEN Földre való lejövetele nem azért történik, hogy „vigadjon az emberekkel”, ahogy ezt némelyek gondolják, hanem azért, hogy a sokkal magasabb Szintről - a következő energia frekvencia tartományból, energiát továbbítson a Földnek, hogy segítse a Földet a magasabb Szintre való felemelkedésében.

 A magasabb Szint magasabb energia frekvenciákból is áll, hiszen az evolúció abban nyilvánul meg, hogy az objektum eljut a fejlődésében az alacsony energia frekvenciától az egyre magasabb Szintű energia frekvenciákig. De ahhoz, hogy a Föld átugorjon a következő energetikai Szintre, vagyis egyik korszakból a következő korszakba, ehhez mesterséges módon való masszív, sokkal magasabb Szintű energia löketre van szüksége, amely lehetővé teszi a bolygó számára a magasabb fejlődési fokra való felemelkedést, vagyis egy új orbitális pályára való átmenetet. Minél nagyobb az adott objektum energetikai potenciálja, annál magasabb Szintre emelkedik. 

Ezért ISTENNEK a mi világunkba való eljövetele célja, nemcsak egy Felsőbb Szintű Egyénnek a fizikai világba való megjelenése, hanem összetett és meghatározott energetikai folyamatok elindítása, amelyben a Föld is részt vesz. Az ISTEN nem akkor jön el, amikor ezt az ember szeretné, hanem egy bizonyos fejlődési periódus befejeztével, és amikor szükség van az új folyamatok indítására.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA,SZTRELNIKOVA LUDMILA