HOL TALÁLHATÓ ISTEN HIERARCHIÁJA ÉS A FÖLD

2023.05.23 20:02

 Kérdés: Hol található ISTEN Hierarchiája az Égi Tanítókkal: a Világegyetemben, vagy valahol a határain kívül?

 Válasz: A mi Világegyetemünk materiális, viszont a Hierarchia és a Magas Szintű Égi Tanítók finomenergetikai konstrukciók, ezért Ők semmiképpen nem tartózkodhatnak a fizikai matérián belül, vagy párhuzamosan vele. Vagyis ellenkezőleg a fizikai matéria, egy bizonyos meghatározott energetikai világterjedelemben található. Amely fokozatosan elévül, átalakulva ugyan úgy energetikai formába.

 Viszont az Égi Tanítók ellenőrizve az emberiség fejlődését, néha kénytelenek leereszkedni a fizikai matériába, vagy a Világegyetem szükséges pontjaira küldeni saját Lényük hologramjait, bizonyos munkák elvégzése céljából. Valamint a Világegyetem meghatározott pontjainak látogatásakor akár speciális kódokat is felhasználhatnak a finomenergetikai matériából a durva fizikai matériába való átalakulásukhoz.

 Vagyis a Világegyetemünk az Univerzum terjedelmén belül egy bizonyos energetikai Szinten található. Egyelőre az ISTEN Hierarchiája is az adott Szinten található. Pontosan az adott Szintről történik majd az ISTEN összes alárendeltjének a „szállító terjedelemben” való áthelyezése a Világmindenség magasabb Szintjére.

 Kérdés: Hol található a Föld az ISTEN Hierarchiájához viszonyítva?

 Válasz: A mi ISTENÜNK kiegészítő világokkal is rendelkezik a Világmindenség fizikai terjedelmében, amelyben a négy materiális Világegyeteme is található. Viszont az embernek nehéz mindezt megértenie, mivel ő és az ISTEN különböző dimenziókban léteznek.

 ISTEN a kiegészítő világaiban található bolygókon neveli matériában a lelkeket a saját Hierarchiája számára. Ezen lelkek addig nem kerülnek az ISTEN Hierarchiája első Szintjére, amíg nem érik el a lélek bizonyos meghatározott energiapotenciálját és nem gyűjtik fel az ISTEN számára szükséges minőségeket és tulajdonságokat.

 Viszont pont a kiegészítő -segéd világokban keletkezik nagyon sok selejtes lélek, akik dekódolás alá kerülnek, vagyis az adott világokban a lelkek nagyon szigorú kiválasztáson mennek keresztül mielőtt a fizikai világokból az ISTEN finomenergetikai világaiba kerülnének. Mivel a mi fizikai matériánk energiapotenciálja nagyon alacsony Szintű, ezért ebből adódóan a Földünk is az ISTEN Hierarchiájához viszonyítva majdnem legalul található.

FORRÁS:  "Иллюзорность Истины" Секлитова Л.А., Стрельникова Л.Л.