HOGYAN TÖRTÉNIK A FELEMELKEDÉS

2017.12.18 17:38

 Az egyik könyvünkben már írtunk arról, hogy a Földre érkező bizonyos Idegen civilizációbeli űrhajók a bolygónk tektonikus tömbjeinek kiigazítására és a földrészekkel való sajátos munka elvégzése céljából érkeznek. Amely munkálatok 1990 -től erőteljes ütemben folynak. Úgy tűnik, hogy megint a bolygónk felülete átalakításának előkészítő munkálatai zajlanak, hiszen a Föld megint egy erőteljes átalakulás előtt áll, mivel a földrészek némelyike a víz alá kerül, a szükséges földrészek pedig a felszínre emelkednek. Viszont mindez nem a varázspálca lengetése által fog megvalósulni, hanem azon materiális idegen lények munkája által, akik képesek a fizikai matériával dolgozni.

 Vagyis a Föld felszínének átalakítása és a hatodik faj betelepítéséhez szükséges előkészítés mindenképpen a Kozmosz vendégei által fog megvalósulni. Mindezen munkálatok már javában folynak. Ezért is látnak az emberek nagyon sok különböző Idegen civilizációbeli űrhajót, amelyek az óceánokba vagy a föld mélyére buknak alá.

 Vajon mit csinálnak a bolygónk vagy az óceánok mélyében?

 Esetleg nem próbálják „aláfűrészelni” azon soron következő földrészt, amelynek el kell tűnnie a víz alatt? Nem használják e fel megint azt a technológiát, amelyet Lemúria elsüllyesztéséhez használtak vagy esetleg bizonyos más folyamatokat hoznak működésbe?

 Viszont most visszatérünk ahhoz a kérdéshez, miszerint az idősebb és sokkal fejlettebb testvéreink miért nem kezdték el menteni Lemúria lakosságát, akik között számos méltó ember is volt, viszont nyugodtan szemlélték, hogy miképpen süllyednek el az emberek?

 Ahhoz, hogy válaszoljunk az adott kérdésre, emlékezni kell arra, hogy az adott emberek fejlettségi Szintje és viselkedése nem felelt meg az Idegen Lények Szintjének, mivel az emberek sokkal alacsonyabb fejlettséggel rendelkeztek. Ami azt jelenti, hogy az általuk esetleg megmentett emberek nem tudtak volna beilleszkedni a Lények magasan fejlett világába és létezni sem tudtak volna ott a saját energetikai jellemzőikből adódóan. Mivel a lények csak a saját fejlettségi Szintjüknek és energiapotenciáljuknak, vagyis energetikai mutatóiknak megfelelő világban létezhetnek.

 Így ha az ember bekerülne a magasan fejlett lények közösségébe, nem lenne képes az ottani létezésre. Mivel még az előtt meghalna, mielőtt megérkezne az új világba. A Lemúriaiak azért kerültek áttelepítésre a Földre, mivel még nem haladtak keresztül teljesen a fejlődési szakaszukon és még nem gyűjtötték fel a magasabb világba való áttelepüléshez szükséges energetikai mutatókat, ezért még fel kellett fejlődniük egy szükséges Szintig.

 Mivel bolygójuk katasztrófát szenvedett ezért áttelepítették őket arra bolygóra ahol tovább tudtak volna fejlődni, vagyis a Földre. Ahol fel kellett volna gyűjteniük a szükséges mutatókat. Viszont a lakosság nagyobb hányada degradálódott és ezért szellemi -lelki fejlődésükben nagyon lemaradtak. Vagyis nem voltak képesek felkészíteni magukat a felemelkedéshez, a következő dimenzióba való átmenethez, bár technikailag elég fejlettek voltak.

 Mert a technikai fejlettség semmiképpen nem eredményez lelki -szellemi emelkedettséget. Mivel nagyon magas volt a selejtes lelkek száma ezért a Fentiek úgy döntöttek, hogy a teljes földrészt elpusztítják, mert az adott földrész energetikailag is helytelenül került az emberek által megformálásra. Hiszen mindegyik élőlény nagyon szoros kapcsolatban van a földdel azáltal, hogy az adott élő forma az általa átalakított energia egy részét átadja számára.

 De mivel a lemúriaiak nem voltak képesek a Fentiek számára megfelelő módon fejlődni, ezért sokkal alacsonyabb minőségű energiát továbbítottak a Földnek, mint amilyenre szüksége volt, ebből adódóan az adott helyen helytelenül került felépítésre a Föld finomenergetikai struktúrája. A víz amely egy erőteljes energiatározó matéria képes az energia átcsoportosítására, valamint az energia egyensúlyának bolygónkon való összehangolására. Ezen célból adódóan a földrész a víz alá lett süllyesztve ahol megtörtént a megtisztítása.

 Viszont a Fentiek nem voltak teljesen közömbösek az emberek iránt ezért még időben figyelmeztették őket a várható kataklizmáról. Hiszen a közvetítők némelyike a saját közvetítői csatornáján keresztül megkapta a közelgő katasztrófáról szóló információt. De az emberek, mint ahogy általában, nem hittek abban, hogy megtörténhet a kontinensük teljes egészében való elpusztítása. Hiszen túlzottan nagy volt az adott földrész ezért úgy tűnt számukra, hogy senki sem lenne képes annak elpusztítására. Viszont a megmenekülésük a fejlődésben volt. Vagyis az embereknek az önmagukon való munka és a magas Szintű kozmikus tudás-ismeret elsajátítása által kellett volna minél gyorsabban megnövelniük a lelkük energiapotenciálját, hogy át tudjanak menni a következő dimenzióba. Ők megkapták a jogot a felemelkedéshez.

 Miben is nyilvánult meg mindez?

A felemelkedés sohasem történik materiális testben, vagyis abban a burokban amelyben az ember jelenleg is tartózkodik. ( Az ötödik- és hatodik fajról van szó). Mivel az ember fizikai matériája még jelenleg nem képes a Magasabb világ egy másik dimenziójában való létezésre, ezért le kell vetnie és itt kell hagynia ebben a világban.

 Ha az ember készül a felemelkedésre, akkor aktívan tanulmányozza a Fentiek által az emberek számára kimondottan e célból továbbított új kozmikus ismereteket. Szintén még e célból felhasználhatja azon különböző lelki -szellemi praktikákat is, amelyek elősegítik a finomenergetikai burkai energiapotenciáljának növekedését. Feltöltve őket az új és magasabb frekvenciájú energiákkal, az ember ez által előkészíti a finom matériáját a sokkal magasabb Szintre való átmenetre. Vagyis ha helyesen fejlődik, akkor kész a következő Szintre- vagyis egy másik dimenzióba való átmenetre.

 Viszont mesterségesen senki sem tudja átvezetni egy magasabb világba. Mivel csak saját maga képes felkészíteni önmagát erre az átmenetre a saját lelkén való kitartó munka által. Például a «Высший Разум открывает тайны» című könyvünkben található a következő példa, amelyben az egyik fiatalember bekerült a sötétekhez akik mindenáron megpróbálták rábeszélni arra, hogy ott maradjon náluk. De egyidejűleg a Világos -Fény világot is megmutatták neki. Amely világ teljes egészében fénylett a magas Szintű energiáktól.

 A fiatalember „sötét” kísérője megmutatta neki, hogy még nincs felkészülve az adott világhoz. „ Oda szeretnél menni?” - kérdezte . - Nézd , hogy mi történne veled”- majd átdobott valamilyen tárgyat a Fény világba, amely rögtön meggyulladt és elégett.

 Az ember materiális teste is hasonlóképpen ég el, mert nincs felkészítve a magasabb világok magas Szintű energiához. Vagyis az ember csak a fejlettségi Szintjének megfelelő világban képes létezni, amely következésképpen megfelel az energiapotenciáljának. Mindez egyszerűen a fizikának való megfelelés.

 Ezért bármelyik Felemelkedést, mint egy másik világba és egy másik dimenzióba való átmenetet, egy előzetes felkészítésnek kell kísérnie, amely az energetikai mutatók növelésében nyilvánul meg. A Fentiek az ilyen FELEMELKEDÉSNEK nevezett más dimenzióba való átmenet előtt, mindig új kiegészítő energetikát továbbítanak az emberek számára az energiapotenciáljuk növeléséhez.

 Ezen energetika az Új Magas Szintű tudás-ismereten, spirituális praktikákon, közvetítőkön és extraszenzeken, misszionáriusokon keresztül kerül továbbításra. Így az, aki elfogadja az újat és együtt dolgozik vele, az ily módon készíti fel magát a felemelkedéshez és az új dimenzióba való átmenethez. Viszont az, aki nem fogadja el mindazon újat, amit a Fentiek továbbítanak az emberek számára, az nem növeli lelke energiapotenciálját amely ez által az adott, vagyis a régi világ energiapotenciáljának felel meg és ezért nem képes az új dimenzióba való átmenetre.

 Vagyis az ilyen lelkek nem fognak felemelkedni. A saját energiapotenciáljuk emeléséhez a lelkeknek egy bizonyos meghatározott időre van szüksége. Majd aztán eljön a felemelkedés pillanata. Ami az alacsony világokban mindig katasztrófákon keresztül történik.

 Így azon emberek lelkei, akik már felkészítették magukat az adott átmenethez és kitartóan dolgoztak önmagukon, azok átmennek a következő fejlődési Szintre. Ők levetik a fizikai burkaikat és az új állapotukban átmennek a következő dimenzióba. Mivel a következő burkuk energiapotenciálja megfelel az adott dimenzió paramétereinek.

 Azok, viszont akik nem foglalkoztak szellemi -lelki munkával és nem dolgoztak az új típusú energiákkal, azok ugyanazon a Szinten maradnak. Mivel a felemelkedésük tisztán fizikailag sem tud megvalósulni. Ezért ők át lesznek helyezve az adott világnak megfelelő analóg világba, de már egy másik bolygón.

 Lemúriábam is ugyan ilyen felosztás történt. Vagyis azok, akiknek a lelke elérte a felemelkedéshez  (átmenethez) szükséges tökéletességet, azok átmentek az új dimenzióba, azok viszont akik nem érték el a szükséges mutatókat azok a materiális világban maradtak- a régi dimenzióban, hogy felgyűjtsék a még hiányzó energetikai mutatóikat.

 Lemúriában 200 ezer ember új dimenzióba való átvezetése volt tervezett, viszont csak 25 ezer ember lett rá felkészülve. Így a kevésbé fejlett lelkek a régi dimenzióban maradtak, a Magas lelkek pedig átmentek az új dimenzióba, vagyis ebben nyilvánult meg a felemelkedésük.

 Viszont mindkét csoportnál mindez halálon keresztül valósult meg. A jelenlegi emberek felemelkedése is hasonlóképpen fog történni, vagyis a fizikai burok levetése által. Az emberek mindezt szó szerint értelmezik, vagyis hogy az új világba a jelen fizikai testükben fognak átmenni. Mivel ők nagyon szeretik a régi és félig -meddig elhasznált testüket és félnek megválni tőle. Ezért saját elképzelésükben a felemelkedést legfőképpen a biológiai matéria megtartásával kapcsolják össze. De ez nem fog megtörténni.

 A szükséges fejlettséget el nem ért ember továbbra is az alacsony világban marad és már csak akár tisztán technikai okokból adódóan is. Viszont azok, akik az Új Magasabb Szintű információ kemény munkával való megismerése és az önmagukon végzett lelki munka által elérték az adott idő szakasznak megfelelő fejlettségi Szintet és következésképpen elérték a szükséges energetikai mutatókat – azok Felemelkednek. A Felemelkedésük egy másik dimenzióba való átmenetben fog megvalósulni, viszont mindez halálon keresztül fog történni.

 De az, aki még a kezébe se vette a Magas Szintű információt tartalmazó könyvet, az is meghal a maga idejében, viszont továbbra is az alacsony világban marad. Vele semmilyen felemelkedés sem fog történni. Ő továbbra is ugyanazon az energia frekvenciákon fog fejlődni, vagyis egy analóg világban.

 Még egyszer kiemelem a történések lényegét, mivel az emberek azt gondolják, hogy a Felemelkedés abban nyilvánul meg, hogy majd az Idegen civilizációk Lényei eljönnek saját repülő alkalmatosságaikon és „felpakolva” őket az űrhajóikra utána a jövevényekkel együtt elrepülnek azok csodálatos bolygójára, ahol tovább folytatják az életüket. Ilyen csak egyesek számára lehetséges, vagyis csak nagyon kis embercsoportok számára. Mindenki másnál a felemelkedés a materiális test levetése által fog megvalósulni, vagyis halálon keresztül.

 Viszont a felemelkedés pillanatában megtörténik az emberiség felosztása: vagyis egyesek valóban felemelkednek egy sokkal magasabb világba, míg mások pedig ott maradnak az előző alacsony világban és tovább folytatják a következő felemelkedéshez ( amely több ezer év múlva fog történni) szükséges mutatók felgyűjtését. De bármi is történjen a Földön az emberiség nem kerül teljes egészében elpusztításra. Vagyis tovább folytatja fejlődését a Földön, de már sokkal kevesebb létszámban.

FORRÁS :  2012 Конец Света   Секлитова Л.А., Стрельникова Л.Л.