HOGYAN OSZLIK EL AZ EMBERBEN A KOZMOSZBÓL ÉRKEZŐ ENERGIA?

2014.11.15 20:45

 

 

A Kozmosz  és az ember a közös kozmikus fejlődés egységes láncolatában kapcsolódik egymáshoz, és nem szabad őket egymástól szétválasztani, sem az embert a Kozmosztól, sem a Kozmoszt az embertől. Ezért a közöttük levő energiaáramlás/csere az ember születése pillanatától kezdve állandó, és nem függ  semmilyen tényezőtől, hiszen minden egységben létezik. A Kozmosz egységes és folyamatos energia áramlása – a fejlődésének, és a Kozmosz funkcionálásának a lényege, mint az egységes élő organizmus egészének.

Ami az emberi testben való energia áramlásának a kérdését illeti, erről már számtalan könyvben olvashattunk alapos tanulmányokat, de mindezek csak a fizika testet érintették, amely organizmusnak a kozmikus energián kívül, különböző más materiális táplálékra is szüksége van. Ezt a fontos, de nem a legfontosabb alapvető kérdést az önök orvostudománya már alaposan körüljárta.

Viszont egyáltalán nincs tisztában azokkal az alapvető energiacsere folyamatokkal, amelyek állandó jelleggel zajlanak az ember testében. Ezért a betegségek is a leggyakrabban a helytelen energiaáramlás következtében keletkeznek, vagyis energetikai jellegűek. Az orvosok a betegségeket általában a test megbetegedésének tulajdonítják, és elsősorban azt is kezelik, amellyel még erőteljesebben elősegítik a szervezet energetikájának a szétesését. És az ember csak az őt vezető Égi Irányítók segítsége következtében kezd el gyógyulni. Az ember élettevékenységéhez szükség van  materiális típusú energiákra, és „finom” típusú energiákra is.

Az energia egy része – a Földhöz közelítő legdurvább típus az ember testének materiális szükségletei ellátására irányul. A másik energia típus, amely tudást, emóciókat, érzéseket hoz létre, sokkal finomabb frekvenciájú. Ezt az energia típust a fizikai test dolgozza fel, átalakítja, majd a finomenergetikai testek: az asztrális, mentális stb, számára továbbítja. A testek önmagukban az adott energia szeparátoraként funkcionálnak, vagyis minden egyes test a kozmikus energia frekvenciákból azon összetételű és vibrációjú energiát választja, amelyen dolgozik. A lélek és a felsőbb finomenergetikai burkok/ testek nem a közvetlen energiák által töltődnek fel, hanem azokkal a „finom” sugárzásokkal, amelyeket a finomenergetikai testek termelnek az élettevékenységük folyamán.

Vagyis a „finomenergetikai matéria - finomenergetikával táplálkozik. Ezért  a lélek egészségének a megőrzése érdekében fontos, hogy a gondolatok és cselekedetek olyan minőségűek legyenek, hogy mindez a lélek hasznára,  épülésére váljon. Az önök  agyi  és testi tevékenysége segíti a lélek erősödését, vagy  ellenkezőleg, ha ellentétes irányultságú a folyamat, akkor rombolja azt. Minden az embertől függ, hiszen önmaga építi önmagát. Amit létrehoz, azzal fog együtt élni.

 

FORRÁS:  Секлитова Л.А., Стрельникова Л. Л.

Человек золотой расы. Том 1. Создание человека