HOGYAN NE KERÜLJÜNK A POKOLBA

2022.12.02 14:06

Az adott könyv tovább folytatja a párbeszéd-sorozatot. Mivel az Új Tudás-Ismeret tanulmányozása során, számos kérdés merült fel az olvasóknál, ezért folyamatosan kérdéseket tesznek fel a szerzőknek, és mi szívesen válaszolunk rájuk, hiszen ez lehetővé teszi számunkra, hogy bizonyos információt egy másik oldalról is megtekinthessünk, ami viszont lehetővé teszi valamilyen téma megismerésének kiszélesítését, szélesebbé és mélyebbé tételét.

 Az olvasók sok mindenről kérdeznek, hogyan lehet jó minőségeket-tulajdonságokat kidolgozni és felgyűjteni, miképpen lehet megszabadulni a negatív szokásoktól, miben különbözik a pozitív fejlődés a negatív fejlődéstől, és hogyan lehet egyáltalán nem bekerülni a Pokolba.

 Továbbá az is érdekli őket, hogy mi történik a lelkekkel a Pokolban történő megtisztításuk után. Azonban a földi nevelés mellett sokakat érdekel az a kérdés, hogy miképpen lehet minél gyorsabban ISTEN Hierarchiája első Szintjére jutni, továbbá az is érződik, hogy senki sem szeretné a negatív Hierarchot a saját vezetőjeként látni.

 Érthető, hogy az ötödik faj vége számos égető kérdést felvet a lelkükben, és mi, mint ahogy ők is szeretnénk, ha válaszaink mindenki számára segítenének felfedezni viselkedésükben a hibákat, és lehetővé tennék azon hibák kijavítását, amelyek még a Földön való tartózkodásuk ideje alatt korrigálhatók. Reméljük, hogy válaszaink segítenek a többségnek, amíg még van rá idő, hogy sok mindent kijavítsanak önmagukban, és elérjék, hogy a Teremtő Hierarchiájába jussanak.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA "HOGYAN NE KERÜLJÜNK A POKOLBA"