HOGYAN HAT AZ EMBEREKRE AZ ALKOHOL ÉS A NARKÓ FOGYASZTÁSA?

2014.11.16 13:25

 

A Földet  és az emberiséget irányító Hierarchikus Rendszereknek magas minőségű lelkekre van szüksége.

Ahhoz, hogy ne kerüljön be hozzájuk selejt és, hogy feltárják az adott lelkek hiányosságait, ezért a Fentiek számtalan különböző ellenőrzést tartanak az embereknél.  Számtalan különböző módszer kerül kidolgozásra az ellenőrzések megvalósításához. Előfordul, hogy ehhez kémiai elemeket és kémiai reagenseket is felhasználnak. A mi világunkban ilyen az alkohol és a különböző narkotikumok. Ezek a szerek már a lélek fejlődésének a kezdeti szakaszaiban kimutatják a hiányosságokat az ember fejlődésében. Általában ilyen ellenőrzéseken a fiatal, alacsony Szinteken álló lelkek esnek át.

Azok a lelkek, akikre a túlzott alkohol-  vagy narkotikumfogyasztás jellemző, és akik képtelenek felhagyni ezen függőségeikkel, azok a selejtes lelkekhez tartoznak. Őket kivonják az evolúcióból.

Viszont azok a fiatal lelkek, akik megpróbálnak küzdeni a hibáikkal, fogyatékosságaikkal, azok még egy bizonyos időre megmaradnak az élet körforgásában, de minden egyes életben új ellenőrzéseket fognak kapni. Az egyénnek meg kell tanulnia megfékeznie a negatív kívánságait.

Az embert  nem viszik el rögtön az életkörforgásából a hiányosságainak  kimutatásakor.

Ilyenkor figyelmeztető jeleket kap. Az alacsony Szinteken: a nagyobb alkohol vagy kábítószer dózis elfogyasztása utáni rossz közérzet, májbetegségek, hányás, fejfájás stb. formájában. Mindezek a megakadályozás jelei, amelyek a fizikai test fájdalom érzetében nyilvánulnak meg.

A lélek megmentéséhez Fentről nevelő intézkedéseket is bevezettek: ha a fiatalember részegen megy haza, akkor elkezdik őt szidni a szülei, ha már érett férfi az illető delikvens, akkor meg a felesége fogja megszidni. Jelen esetben negatív emóciókon keresztül próbálnak hatni az ember tudatosságára.  A szülőktől vagy a feleségtől kapott helytelen viselkedésére irányuló szidalmak azt hivatottak elérni, hogy az egyén változtassa meg a viselkedését. Ha az egyén úgy dönt, hogy a helyes utat választja, akkor ez által megmenti saját magát. Ha továbbra is megmarad az alacsony szintű hajlamainál, akkor viszont elkezd gyors ütemben degradálódni.

 Az alkohol elégeti az egyén finomenergiáit, mert az alkohol lerombolja az összes, ember által  a kedvező életciklusában felgyűjtött ingatag/labilis minőséget/tulajdonságot. Ezért változik meg hirtelen az ember természete. Ha összehasonlítjuk, hogy milyen volt addig, amíg nem italozott, azzal a jellemmel, amivé több évnyi italozás után vált, akkor teljesen nyilvánvalóvá válik, hogy ez már egy teljesen más, számtalan alacsony jellemvonással bíró ember. Ennek oka – a lélek matrica pozitív minőségeinek/tulajdonságainak az alkohol általi lerombolása.

Ezen kívül, még részlegesen elég az ember életenergiája is, ezért minden egyes alkoholista minden egyes korty alkohollal megrövidíti a saját életét is.

Általában a kábítószerfüggőket 36 éves korig és az alkoholistákat pedig 50 éves korig megpróbálják kivonni az életből.

A kábítószereket speciálisan a negatív Rendszer alkotta meg az egyén finomenergiáinak az elpusztítása érdekében.  A kábítószereknek erőteljesebb a romboló potenciálja, ezért az egyén sokkal gyorsabban degradálódik.

Az alkoholnál kisebb sebességű a rombolási reakció, ezért a degradációs folyamatok időben is kitolódnak.

Az alkohol és a kábítószer előhozza  és kimutatja az egyén jellemének gyenge oldalait, a gyenge akaraterőt, a kívánságoknak való ellenállási képtelenséget, és az arra való képtelenséget is, hogy az életben pozitív irányú dolgokkal lefoglalja magát. Ezek a szerek a lélek indikátorai, amelyek kimutatják annak fogyatékosságait, hibáit, bűneit és hajlamait. Hasonló reakciókon keresztül történik az emberiség  és a kozmikus folyamatok megtisztítása is a selejtes és az evolúciós fejlődésre képtelen lelkektől. 

FORRÁS:www.higher-world.ru