GYÓGYÍTÁS KÓDOKKAL / 1

2021.11.05 08:07

   .... Valamint bizonyos járványbetegségekre is adunk kódokat, mivel ahogy a lakosság életkörülményei kedvezőtlenné válnak, úgy bármelyik pillanatban kitörhetnek a különböző járványok. A betegség váratlanul érkezik és megpróbálja meglepetésként érni az embert, ezért mindig teljesen felkészültnek kell lennie. 

  Most olyan időket élünk, amikor bármikor bármilyen betegség és bármilyen járvány kitörhet. Mivel változik az éghajlat, a természet, a Föld energetikája, a víz minősége, valamint bizonyos országok lakosságának a saját lakóhelyükről több ezer kilométerre levő más országba való költözése is kedvező feltételeket teremt a régi betegségek felébredéséhez és az újak kialakulásához.

   Minden járvány sokkal nagyobb mértékű halálozást eredményez sokkal rövidebb időn belül, mint sem bármilyen nagyszabású háború. Előfordult, hogy már számos ország kipusztult a járványok következtében, majdnem az egész Európa kihalt néhány hónap leforgása alatt. Vagyis mindig készen kell állni az ilyen jelenségekre.

   Általában pedig ezekben az időszakokban a régi betegségekhez szükséges összes gyógyszer azonnal eltűnik, és nincsenek új betegségek kezelésére szolgáló módszerek. Viszont a szerv számára léteznek speciális- és közös kódok, amelyek általános gyógyító hatással rendelkeznek. A közös - általános kódok széles körű alkalmazásra rendeltettek, amelyek a finomenergetikai burkukon keresztül gyógyítják a szerv egészét, a speciális kódok pedig másképpen hatnak, ők beleviszik a saját sajátosságaikat.

FORRÁS: NONNA MARAKHOVSKAYA, VALERIA RUZIYEVA: "GYÓGYÍTÁS KÓDOKKAL"