GYÓGYÍTÁS KÓDOKKAL

2019.07.04 08:53

Az adott könyv feltárja az emberiség számára a Magas Szintű Égi Tanítók által továbbított legújabb kezelési módszert: az emberek számokkal való gyógyítása használatának titkait. A könyv beszél a gyógyítás fejlődésének útjairól az ősidőktől kezdve napjainkig, valamint a múlt orvosairól és a betegekről alkotott nézeteikről. 

 Az olvasó megismeri a szó mágikus erejét, megismerkedik a különböző betegségek, a rákos megbetegedéseket is beleértve, kezelésére szolgáló legújabb kódokkal, a helyiségeknek az emberek negatív energiáitól és a negatív lényektől való megtisztítása módszereivel, valamint a víz feltöltése és a saját erőből való gyógyulás számos egyéb módszerével. 

 Az olvasó számára felajánlásra kerülnek a gyógynövényekkel, továbbá az ásványok- és fémek (réz, ezüst, arany) energiáinak felhasználásával történő kezelési módszerek. A szerzők beszélnek az atomban rejtett újdonságokról, a fantáziának az emberi tudat fejlődésében való szerepéről, a valóságról, bölcsességről és még sok minden másról. Az információ a Legfelsőbb Tudattal való közvetítői kapcsolatok alapján kapott exkluzív anyagokat tartalmaz.

FORRÁS: NONNA MARAKHOVSKAYA, VALERIA RUZIEVA: GYÓGYÍTÁS KÓDOKKAL