"GYÓGYÍTÁS KÓDOKKAL 2"

2021.11.04 07:43

A SZERZŐK ÉS AZ OLVASÓK HATALMAS SZÍVBELI HÁLÁJUKAT FEJEZIK KI AZON ORVOSI RENDSZEREKNEK ÉS A KOZMOSZ RÉSZLEGEINEK, AKIK ÁTADTÁK AZ EMBEREK SZÁMÁRA A KORONAVÍRUS KEZELÉSÉNEK KÓDJAIT!!!!!

 

Ez a könyv feltárja az emberiség számára az ember számok felhasználása által való gyógyításának titkait. A könyvben szó van az emberek bolygónkon való megjelenése egyik variánsáról.

 A szerzők saját szemszögükből mesélnek olyan filozófiai fogalmakról, mint az élet, tér és idő, megismertetik az olvasót azzal, hogy miképpen jelent meg az embereknél a gondolkodás, és hogyan fejlesztették azt a Legfelsőbb Teremtők.

 Továbbá a könyv a népi gyógyászatból is számos hasznos tanácsot tartalmaz, amelyet tovább fejlesztve, kiegészít a saját tapasztalataik alapján tesztelt receptekkel.

 Viszont a legfontosabb, hogy az adott könyv segít az embernek egészségesebbé válni, megerősíti gyenge oldalait, hogy boldognak érezhesse magát bolygónkon és méltóképpen teljesítse élete programját.

 Az információ a Legfelsőbb Tudattal való közvetítői kapcsolatok alapján kapott és exkluzív anyagokat tartalmaz.

A FENTIEK EMLÉKEZTETNI AKARJÁK ÖNÖKET:

 A gyógyító kódok interneten és más módon történő terjesztéséről.

 Azon ténynek köszönhetően, hogy Nonna Marakhovskaya számos kódja nem megfelelően kerül terjesztésre, az Orvosi Rendszer arra figyelmezteti az embereket, hogy az ilyen kódok másképpen működnek.

 Ezért a Fentiek ismét emlékeztetnek arra, hogy ellenzik az ember parazitizmusát és az Általuk nyújtott információkhoz való komolytalan hozzáállását.

 Az embereket Magas Szintű Lények kezelik a kódokon keresztül, energiájukat, munkájukat és idejüket fektetve mindebbe. Ezért cserébe ennek megfelelő kompenzációt kell kapniuk.

 Az anyagi világban a pénz az energia egyenértéke, ezért az, aki ezt a könyvet megveszi, már ez a tény is azt mutatja, hogy tiszteli a Fentieket és értékeli a Munkájukat.

 Az olvasók értik, hogy létezik a harmadik ima (Új Vízöntő-kori Imák, IMA BETEGSÉGEK ÉS A TEST ERŐTLENSÉGE ELLEN („ A Jóságban való tökéletesedés törvénye” )), amelyet rendszeresen olvasnak, és ami által energiát gyűjtenek fel a saját kezelésükhöz.

 Tehát az olvasók ily módon, az új imák olvasása által, részben kompenzálják a kódokkal történő gyógyításukat. Viszont az internetről véletlenszerűen érkező emberek ingyen használják a kódokat, ráadásul semmilyen energiatartalékkal sem rendelkeznek a saját kezelésükhöz.

 Ezért ezen okból adódóan a Fentiek az élethelyzetek nehezítésén keresztül díjat számíthatnak fel a gyógyításukért. Ugyanakkor a kódok ingyenes terjesztőitől is hasonló módon, az élet szituációk nehezítése és bonyolítása által kerül elvételre a fizetség. Ezért ne gyűjtsenek fel energiatartozásokat sem önmaguk- sem mások számára. 

Ne feledjék: Az Orvosi Rendszer is, mint ahogy minden más Hierarchia, szigorúan az Univerzum törvényei szerint él.

FORRÁS: NONNA MARAKHOVSKAYA, VALERIA RUZIEVA: " GYÓGYÍTÁS KÓDOKKAL 2"